Theo Francken, Valerie Van Peel en Lorin Parys.
Volledig scherm
PREMIUM
Theo Francken, Valerie Van Peel en Lorin Parys. © Photo News / Belga

Valerie Van Peel en Lorin Parys nieuwe ondervoorzitters N-VA: “Dit is niet het einde van Theo Francken”

Niet Theo Francken, wel Valerie Van Peel en Lorin Parys werden zaterdag verkozen tot nieuwe ondervoorzitters van N-VA. Een afstraffing na de affaire-Kucam? Het begin van het einde? “Je mag hier niet te veel in lezen, maar het gevaar voor Theo is dat dat wel gebeurt.”

40 reacties

  • guido Bervoets

    3 jaar geleden
    Dat het Vlaams Belang al onze problemen gaat oplossen kan ik eens goed mee lachen. Ze prediken extreemrechts en extreemlinks tegelijk om een zo breed mogelijk spectrum te bestrijken en de mensen naar de mond te praten terwijl ze goed weten dat ze die beloften toch nooit moeten nakomen. Ze kunnen u dus de gekste dingen wijsmaken zonder daar ooit op afgerekend te worden. Een luxepositie inderdaad.
  • Monique Verschueren

    3 jaar geleden
    Van mij mag Theo Francken gerust terug komen ,dat was de enigste die goed bezig was met al diegene die hier in Belgie niet thuis hoorde terug te sturen naar hun eigen land ,diegene die hij terug stuurde daar moeten wij tenminste niet voor opdraaien ,dus hoop ik dat zijn opvolgers dat ook zeker zullen doen zo kan het OCMW terug een beetje sparen!
  • Jean-Pierre Van der Cruyssen

    3 jaar geleden
    Denk gewoon dat zijn Trumpiaans populisme niet meer gesmaakt wordt.
  • Staf Van Looy

    3 jaar geleden
    Ik denk dat ze in 2024 open gaan open trekken de NVA en ook de andere partijen natuurlijk. Ik hoor veel oudere mensen zeggen ik ga op VB stemmen de volgende verkiezingen. Volgens mij ga deze partij als een raket de hoogte in schieten met stemmen
  • Norman Hardy

    3 jaar geleden
    Francken uitgeteld? Einde in mineur? Dromen jullie rustig voort. Op Asiel & Migratie heeft Francken veel syriërs gered die steeds achtergesteld werden omdat ze geen moslim zijn. Overigens herinner u die zaak waar de Raad voor Vreemdelingenbetwistingen na klacht door advocaat Mieke van den Broeck Francken gelijk gaf na zijn terechte weigering om een malafide syrisch gezin uit Aleppo een visum toe te kennen. Francken handelde steeds correct maar dat kunnen jullie of willen jullie niet snappen.