BELGA
Volledig scherm
PREMIUM
© BELGA

Lamkel Zé andermaal beslissend voor Antwerp: dit maakt (bijna) alles goed

AntwerpMatchwinnaar tegen de eeuwige stadsrivaal. Excuses erbovenop. Meer kan hij écht niet doen. Didier Lamkel Zé kopte zich tegen Beerschot weer helemaal in de gratie van z’n medespelers en (bijna) alle Antwerp-fans. Nu nog die zotte vieringen achterwege laten, maar ach, als het dat maar is.

6 reacties

  • Patrick Van Puyenbroeck

    3 jaar geleden
    Als de trainer op dezelfde manier blijft voortdoen, krijgen we binnenkort een totale leegloop op de Bosuil en dan gaan ze nog schreeuwen om Lamkel Zé
  • Eddy Janssen

    3 jaar geleden
    Wat een speler! Goude schoen waard! Enkel met didier haalt antwerp playoff1.
  • Marcus Camps

    3 jaar geleden
    Moedwillige gele kaart = zware boete. Een match niet beschikbaar voor de ploeg hierdoor is bv. drie procent inleveren van je jaarloon. Dit lijkt me logisch en billijk.
  • Dirk Van den Bogaert

    3 jaar geleden
    "Getroppen" is een woord dat wij in Antwerpen niet kennen Germain. En als Antwerpsupporter sinds de jaren '60 keur ik de fratsen van Didier ook niet goed maar heb ik minstens een even groot probleem met de groep supporters die denkt haar wetten te kunnen stellen en het bestuur te chanteren maar ondertussen in al hun domheid vergeten waar we zonder de huidige eigenaar en bestuur nu als club zouden gestaan hebben, gesteld dat we dan überhaupt nog bestonden.
  • Eduard renmans

    3 jaar geleden
    Waarom geeft de scheids hem geen rode kaart wanneer hij het veld verlaat en op de tribune gaat zitten?