BELGA
Volledig scherm
© BELGA

Hein Vanhaezebrouck voelt zich flink bekocht: “Dit is het failliet van de VAR”

AA GentAA Gent schiet niets op met de puntendeling tegen Eupen, maar het voelt zich - terecht - bekocht door beslissingen van de wedstrijdleiding. “Dit is het failliet van de VAR”, aldus Hein Vanhaezebrouck.

68 reacties

  • eric de baene

    3 jaar geleden
    De VAR is zeker geen meerwaarde voor ons voetbal ! T'is al mogelijk zo voor onze arbiters ook nog
  • Koert Vynckier

    3 jaar geleden
    Zolang de VAR enkel "Clear Errors" mag rechtzetten blijft het een halfslachtig systeem. En of ze het in het busje uit alle hoeken kunnen zien en vertragen zoals in een televisiestudio, dat gaan we maar moeten geloven omdat Hein het zegt zeker? En dat een lijnrechter zogezegd zelfs niet mag vlaggen als het "close close" is, is weer op zijn Vanhaezebroucks.
  • Frederik Kerrinckx

    3 jaar geleden
    Hopelijk rap weer buiten vanhaezebroek
  • eduard janssens

    3 jaar geleden
    Als neutrale supporter zegt dat Hein meer dan gelijk heeft !!
  • Guy Dhaene

    3 jaar geleden
    Beste referee department, als je na lang zoeken geen waardige uitleg vind bij jullie blunders steek het dan maar op dan maar op een fout van de technologie, beloof een zogezegd onderzoek bij de software firma, zo kom er goedkoop vanaf. Blijf verder iedere voetballiefhebber die gezien heeft wat jullie niet kunnen of willen zien voor de gek houden. Vraag je vooral niet af waarom we soms twijfels hebben over de onpartijdigheid van de refs, de VAR heeft hierin zeker geen verbetering gebracht.