Kompany dolt op persconferentie: “Zeg eens wat jíj ervan vond. Ik méén het”

Belgisch voetbalVincent Kompany was wat vroeger dan John van den Brom op de persconferentie. De coach van RSCA moest even wachten op de Nederlander en dat heeft het aanwezige journaille in Genk geweten. “Wat vonden jullie van de match? (lacht) Ik méén het, hé. Zeg het eens.”

23 reacties

• jan boden

3 jaar geleden
    De zuurpruimen van Brugge kunnen zelfs al niet meer lachen. Begrijpelijk als de helft van je favoriete ploeg uit huurspelers bestaat.
  • Jean-marc Geirnaert

@Gaston, clubsupporters zijn nu eenmaal nuchtere mensen die niet direct beginnen te zweven na een gewonnen wedstrijd, die zelfs na 8 opeenvolgende overwinningen niet verkondigen dat ze al kampioen zijn en dit in tegenstelling tot rsca die geen constante in het resultaat kunnen leggen. Vlaamse nuchterheid heet zoiets maar dat kennen ze in Brussel nooit.
  • jozef van riel

@Pol. Die blunderende(?) doelman heeft MINDER doelpunten tegen in MEER wedstrijden dan de goede (?) doelman!!!
  • Gaston Foubert

Ja Jammy, en waar zaten de club-supporters na de 0-0 tegen Moeskroen? Ik heb toen in elk geval geen enkele fanatiekeling van Club zien reageren. Ik reken Kompany niet af op zijn resultaten dit jaar; het zou een project van 2 tot 3 jaar worden, het project Kompany dat zijn resultaten begint af te werpen.
  • Pol Dhaenens

Ondertussen weer een tegengoal na een fenomenale blunder en op het einde de zoveelste fout van de keeper, dit keer niet afgestraft. De efficiëntie kan ook een heel stuk beter. Er is nog werk aan de winkel. Indien RSCA de helft van de verknoeide punten had behaald stonden ze nu bij of voor Antwerp. Dat zal zwaar doorwegen bij de eindafrekening.