Prinses Anne toont haar woonkamer.
Volledig scherm
Prinses Anne toont haar woonkamer. © HLN

BINNENKIJKEN. Britse prinses Anne geeft zeldzame inkijk in haar verrassend simpele woning

RoyaltyDe Britse prinses Anne (70) heeft voor het eerst een glimp getoond van haar eigen woning, in Gatcombe Park in Gloucestershire. Je vindt er geen glitter en glamour zoals bij haar moeder in Buckingham Palace, zo blijkt. De woonkamer van de prinses ziet er net zo uit als die van de gemiddelde Brit. 

7 reacties

  • Magda De Munck

    3 jaar geleden
    Wat een warboel.
  • Lambrechts Gilberte

    3 jaar geleden
    Interieur past perfect bij haar uiterlijk en kapsel.
  • imke de meester

    3 jaar geleden
    wat een wanorde is het daar, opruimen staat niet in hun woordenboek.
  • Geert Van de Moortele

    3 jaar geleden
    Een inkijk in haar vermogen is nog niet haalbaar.
  • willy zachel

    3 jaar geleden
    Mooi in scène gezet uiteraard
  1. “Prinses Alexia heeft de allures van een fotomodel”: jongere zusje van Amalia gaat met alle aandacht lopen op Koningsdag
    PREMIUM
    royalty

    “Prinses Alexia heeft de allures van een fotomodel”: jongere zusje van Amalia gaat met alle aandacht lopen op Koningsdag

    Hiërarchisch staat ze onder haar oudere zus kroonprinses Amalia (20). Prinses Alexia (18) is de reserve van de Nederlandse koninklijke familie. Maar ze heeft zich tijdens Koningsdag elegant op de voorgrond gedefileerd. De straten van Emmen waren één grote catwalk voor de Prinses Mannequin. “Ze staat bekend als de meest rebelse van de drie prinsessen, en dat vinden wij Nederlanders net zo leuk aan Alexia.”
  2. Acteurs die koning Willem-Alexander en Máxima spelen, werden ook in het echt verliefd: “Opnames waren een dolle rit”
    PREMIUM
    tv

    Acteurs die koning Wil­lem-Alexan­der en Máxima spelen, werden ook in het echt verliefd: “Opnames waren een dolle rit”

    De Nederlandse koningin Máxima (52) en koning Willem-Alexander (57) moesten heel wat hindernissen overwinnen om met elkaar te kunnen trouwen. Dat ontdek je in ‘Máxima’, de Nederlandse versie van ‘The Crown’, zeg maar. Een modern sprookje, eentje dat ook voor de hoofdrolspelers uitkwam. De Argentijnse actrice Delfina Chaves (28) en haar Nederlandse tegenspeler Martijn Lakemeier (30) werden ook in het echt verliefd. Onze royalty-expert sprak met de twee op de première van de prestigieuze reeks in Amsterdam. “We zijn een team geworden.”