Lang viert z'n goal tegen Waasland-Beveren. De Nederlander van Club is een sensatie.
Volledig scherm
PREMIUM
Lang viert z'n goal tegen Waasland-Beveren. De Nederlander van Club is een sensatie. © BELGA

Jan Mulder bewondert het verschijnsel Noa Lang: “Ajax toont zich ‘ruimhartelijk’, maar het heeft spijt. Geloof dat maar”

Club BruggeTussen de lofzang uit België en de discussie in Nederland: Jan Mulder (75) over het verschijnsel Noa Lang (21). Klaar voor Oranje of (nog) niet? “Ik zoek naar sabelende kritiek om Lang te helpen, maar ik vind er géén.”

26 reacties

  • willy staes

    3 jaar geleden
    ik vind dat jan een klare kijk op voetbal heeft ,punt andere lijn . Maak van hem onze nationale trainer en je gaat het EK winnen . het zal wel spijtig zijn voor Martinez zijn lieve Anderlecht vriendjes .
  • CHRISTIAAN GOEMAERE

    3 jaar geleden
    Let op jan mulder gaat nog supporter van club Brugge worden
  • Rene Philips

    3 jaar geleden
    Als ze in Nederland zo denken over het Belgische voetbal en deels terecht , dan stel ik me de vraag wat het doel of de meerwaarde kan zijn van een BeNeLiga competitie.
  • joseph Leysen

    3 jaar geleden
    Mensen toch dat fcb het goed doet is zeker maar blijven?? Vergeet niet dat Anderlecht uit het verleden andere prestaties kan voorleggen op alle gebied. Maar nu geschiedenis. In een onstabiel klimaat kan alles snel gaan. Maar ook Anderlecht komt terug. Toch een pluim fcb en geniet van de glorie zolang het kan.
  • Danny Buyse

    3 jaar geleden
    @Ilse Verlinden, er zijn zelfs spelers van Club die heel belangrijk zijn bij andere Belgische ploegen zoals Lior Refaelov bij Antwerp en Vadis Odjidja bij Gent en moeten we dus zelfs niet zover gaan kijken.