'De Zaak De Pauw' wordt offline gehaald.
Volledig scherm
'De Zaak De Pauw' wordt offline gehaald. © VTM

‘Telefacts’ over zaak Bart De Pauw offline gehaald op vraag van Woestijnvis

TVDe ‘Telefacts NU’-documentaire ‘De Zaak Bart De Pauw’ is niet langer te zien op VTM GO, het digitale platform waar VTM-programma’s opnieuw bekeken kunnen worden. De aflevering werd op vraag van Woestijnvis verwijderd. 

26 reacties

  • Frederick Timmerman

    3 jaar geleden
    Twee tot de zesde macht was een absoluut BDP-format en nu alweer met die Meus die beter in de potten roert. Nu Bart en Tom programma’s gaan maken voor VTM, is het niet meer dan logisch dat Woestijnvis zich moet profileren, want voor hen is het een gemiste kans.
  • Ann Bastiaensen

    3 jaar geleden
    Bart De Pauw zou beter stoppen met de media zelf op te zoeken? Hij moet zijn proces afwachten. Al die stemmingmakerij zal alleen maar tegen hem werken. Ik ben de aandacht in de media beu. Wie zijn gat verbrand moet op de blaren zitten.
  • Baldr VanHoek

    3 jaar geleden
    Zo vrij is informatie... dat een partij die niets met de zaak te maken heeft maar wel een voet heeft binnen heeft bij de vrt want daardoor is ze levensvatbaar geworden woestijnvis dat die dan 'zomaar' zich beroept op rechten... die de echte andere partij vrt goed uitkomt. Een Vlaamse ziekte dat ons kent ons gedoe.
  • ivan de ridder

    3 jaar geleden
    Frederique Vrijleven, hoe lang zijn die spelletjes al gaande en hoe ver ging het (overlast, stalking, ... ?). Dat zijn zaken die aan bod komen in de rechtbank en op feiten getoest zullen worden. Flirterige praat kan gerust op een speelse manier afgewimpeld worden, à la Lize Feryn. Maar daarmee moet het ophouden. Wat wel opvalt, degene die beweert altijd zijn mond gehouden te hebben was de eerste om de stilte te breken en nu ook degene die alle betrokkenen in diskrediet tracht te brengen.
  • Michel Vandewiele

    3 jaar geleden
    Hou toch op met dat sensatiegedoe.