Marilyn Manson.
Volledig scherm
Marilyn Manson. © AFP

Nieuwe gruwelgetuigenissen doen Marilyn Manson dieper vallen: “Hij had een verkrachtingskamer in zijn huis”

CelebritiesHet schandaal dat rond Marilyn Manson (52) is ontstaan, neemt alsmaar grotere proporties aan. Inmiddels traden al vijf (bekende) vrouwen naar voren als slachtoffer van de excentrieke muzikant, die met zijn gruweldaden als een seksueel roofdier wordt omschreven. De details uit de getuigenissen van de vrouwen spreken ook voor zich. Van drogeren met grote hoeveelheden drugs en alcohol tot het uithongeren van partners en de ‘verkrachtingskamer’ in zijn huis: Marilyn Manson was bereid om heel wat grenzen te overschrijden om zijn fantasieën te bevredigen. 

16 reacties

  • Jan Jets

    3 jaar geleden
    Dus ze wist hier al van sinds haar tienerjaren ? en nooit melding van gemaakt ? ha juist, toen was ze nog niet beroemd ...
  • Emma Jacobs

    3 jaar geleden
    Wie geen begrip kan opbrengen voor de slachtoffers, mag zijn beide handjes kussen want die is nog nooit in aanraking gekomen met een manipulatief persoon. Het is niet dat hij bij de eerste ontmoeting die vrouwen vastbond en bewerkte met een zweep hé... Manipulatie is een vies mentaal spelletje dat zeer onopvallend begint. En als je uiteindelijk in iemands greep zit, dan is weggaan echt niet zo simpel. Zeker als er ook nog eens drugs en slaapdeprivatie aan te pas komen.
  • Korrie Bee

    3 jaar geleden
    1) Managers zijn alleen maar bij iemand voor de poen. Zodra de kip geen goude eieren meer legt zijn ze weg. Dat heeft niets met schuldig of onschuldig te maken. 2) als je Marilyn Manson bekijkt dan weet je dat het een donker persoon is. Dat geeft hem niet het recht om mensen te misbruiken maar je kunt ook je vrienden of je partner verstandiger kiezen. 3) in Amerika kun je ook geld krijgen door iemand onterecht te beschuldigen. 4) je bent onschuldig totdat de rechter je veroordeeld heeft.
  • Johanna Ruiter

    3 jaar geleden
    Ik ken de man niet en ben ook geen fan maar ik las afgelopen week zijn levens verhaal en dan is het niet zo gek dat je zo ontspoort. Zelf jarenlang misbruikt door een buurman, een dronken moeder en een vader die hem mishandelde. En een opa die een kelder vol rariteiten had en dat combineerde met bizarre seks.
  • chris krik

    3 jaar geleden
    Ik begrijp de commotie niet? Al deze vrouwen zijn met medeweten in zijn verhaal gestapt. Nog voor zij in een relatie met hem stapten wisten ze dat hij zichzelf beschrijft als ‘prins van het donker’. Als SM niet je ding is, dan zoek je het toch niet op? Altijd makkelijk roepen achteraf. Maar roepen op het moment zelf niet, want eerst verder in eigen carrière geraken. #metoo