K3
Persconferentie
9 Februari 2021
Klaasje Meijer verlaat K3
Marthe Hanne Klaasje
Gert Verhulst
Volledig scherm
K3 Persconferentie 9 Februari 2021 Klaasje Meijer verlaat K3 Marthe Hanne Klaasje Gert Verhulst © Kristof Ghyselinck

Klaasje stapt uit K3: Studio 100 zoekt opvolger en dat mag deze keer ook een jongen zijn

ShowbizzVerrassing van formaat in medialand: Studio 100 organiseerde dinsdag plots een persconferentie, waar de Nederlandse Klaasje Meijer (25) bekendmaakte dat zij na vijf jaar uit de meidengroep stapt. “Het is nu tijd om mijn vleugels uit te slaan, ik gun mijn plaatsje graag aan iemand anders”, verklaarde ze haar keuze. Toch is K3 nu niet van plan om de handdoek in de ring te gooien, want volgens onze informatie werkt Gert Verhulst al aan een plan om de zoektocht naar de nieuwe kandidaat in een programma om te toveren, in samenwerking met zowel VTM als de Nederlandse zender SBS6.

41 reacties

  • Philippe Deckers

    3 jaar geleden
    Vervang ze door een andere knappe blonde. Dat is de succesformule.
  • JENNY SCHEERENS

    3 jaar geleden
    Die denkt het solo te maken als josje... wat dus een flop was/is.. ik zou toch eieren voor men geld kiezen en rustig alleslaten regelen door studio 100 en zolang mogelijk uitmelken
  • Pierre Billiauw

    3 jaar geleden
    Onvoorstelbaar ! Terwijl de kids zich dood verveelden op feestjes stonden de grote mensen zich te amuseren op muziek van K3. En nu staat de pers vol met reacties van de grote mensen. Arm Vlaanderen ; gelukkig heeft de jeugd meer verstand . Die lezen tenminste geen kranten !
  • Cristiana Meeussen

    3 jaar geleden
    Sorry maar ze beter stoppen. K3 is niet de orginele. Ze hadden gewoon het toen zo moeten laten. Maar dat is mijn mening
  • Jessie decaestecker

    3 jaar geleden
    Ja. Ze zijn nog jong. Klaasje wil gewoon haar toekomst opbouwen in haar vertrouwde land. Met Haar vriend. En aan kinderen beginnen. eenmaal het geld binnen is. Zijn ze weg om hun eigen leven te leiden. Hoelang zullen de andere nog bij K3 zitten? Het is komen en gaan. Dat zal altijd zo blijven.
  1. Wie is Bambie Thug, de Ierse ‘heks’ in het Songfestival? “Mijn deelname is een wraakactie op mijn verkrachter”
    PREMIUM
    Muziek

    Wie is Bambie Thug, de Ierse ‘heks’ in het Songfesti­val? “Mijn deelname is een wraakactie op mijn verkrach­ter”

    Dé verrassing tijdens de eerste halve finale van het Songfestival, en volgens velen een outsider voor de eindwinst: Bambie Thug. De non-binaire deelnemer zette met een krachtige show zichzelf op de kaart, en lijkt daarmee de banvloek van Ierland tijdens Eurovisie eindelijk om te keren. Niet slecht voor een artiest die aanvankelijk droomde van een balletcarrière, maar na een blessure noodgedwongen voor muziek koos.
  2. “Ongezien in geschiedenis van Songfestival”: onderzoek naar incident rond Joost Klein, verdwenen uit generale repetitie
    Update

    “Ongezien in geschiede­nis van Songfesti­val”: onderzoek naar incident rond Joost Klein, verdwenen uit generale repetitie

    Verschijnt Joost Klein (26) deze avond nog op het podium van het Eurovisiesongfestival? Vrijdag werd de Nederlandse deelnemer op het laatste moment uit de repetities geweerd, zonder dat de EBU daar een sluitende verklaring voor gaf. Er zou sprake zijn van een ‘incident’ rond de zanger. De Zweedse politie doet ter plaatse in Malmö onderzoek en ondervraagt “de betrokken personen” om te bekijken of er sprake is van een misdaad, melden onze collega’s van AD. Zolang het onderzoek niet is afgerond, blijft de zanger evenwel in de wedstrijd en blijft zijn lot onbeslist. Dit is alles wat we tot nu toe weten.