Twitteraars laten zich van hun grappigste kant zien na het vertrek van Klaasje.
Volledig scherm
Twitteraars laten zich van hun grappigste kant zien na het vertrek van Klaasje. © Twitter

Het internet lacht zich een breuk na vertrek van Klaasje: “Alwéér een blonde die stopt”

ShowbizzHet kon ook niet anders: slechts enkele uren nadat Klaasje haar vertrek bij K3 aankondigde, laat het internet zich alweer van zijn grappigste kant zien. Van “Het is alweer de blonde die vertrekt” tot “Misschien kan James Cooke het nieuwe K3'tje worden?”. 

8 reacties

  • Frank Derkinderen

    3 jaar geleden
    Eens te meer krijgen mijn eerste gedachten van 5 jaar geleden weeral gelijk. Jindra (ook een NL-dame) was een betere keus geweest, mijns inziens.
  • olga de mol

    3 jaar geleden
    Als ze nu denkt dat ze een super carrière kan uitbouwen zingen en acteren voor volwassenen, dan heeft ze het wel mis denk ik zoals josje kon ook niet zingen is nu wel gebleken zo een grote carrière heeft die niet. Waarom toch dan instappen om er na 5 jaar uit te stappen die nederlanders weten niet wat ze willen denk ik, had het beter niet gedaan van in het begin en iemand anders laten meedoen zo nu zeggen iemand anders mag mijn plaatsje hebben is ook wel erg vind ik voor degen die het wel menen
  • Moniek Smets

    3 jaar geleden
    Sinds Katleen eruit ging was K3 verleden tijd ,Joske bakte er niets van en de 3 nieuwe al helemaal niet .Stop ermee en start met iets totaal nieuw ,in de plaats iets volledig uitmelken tot er niets meer uitkomt .
  • Shania Vanderspinnen

    3 jaar geleden
    De oude k3 blijven de beste en het werd tijd dat ze vertrok ze kon niet zingen
  • Lucas De groot

    3 jaar geleden
    Mooi ze kon toch niet zingen maar dat is mijn mening.