Op Reddit wordt de vraag gesteld of het bericht misschien van Elon Musk zelf kwam.
Volledig scherm
Op Reddit wordt de vraag gesteld of het bericht misschien van Elon Musk zelf kwam. © REUTERS

Bitcoin-stunt van Tesla lijkt maand geleden aangekondigd door mysterieuze Reddit-gebruiker

CryptomuntenHet lijkt erop dat een Reddit-gebruiker meer dan een maand geleden de gigantische bitcoin-aankoop van autofabrikant Tesla bekendgemaakt heeft. Het nieuws over die aankoop stuurde de koers van de cryptomunt naar een nieuw record. De auteur van de post op Reddit beweert een Tesla-insider te zijn. Zijn bericht luisterde naar de titel ‘You heard it here first’.

7 reacties

  • Merel Depauw

    3 jaar geleden
    Crypto is de toekomst. Waarom denk je dat de rijksten der aarde hun geld er in stoppen. Hoe meer ik over crypto lees en leer, hoe duidelijker het wordt dat dit meer dan een zeepbel is.
  • Philippe Vanbelleghem

    3 jaar geleden
    de zeepbel gaat wel eens barsten .
  • Raphaël Defour

    3 jaar geleden
    Het wordt best tijd dat de media de juridische bestaansgrond van die Bitcoin en Crypto uitvlooien en of de overheden al of niet bewust hier een nieuwe vluchtroute open houd voor geldstromen die anders via exotische bestemmingen kaaiman eilanden werden versluisd. Welk juridisch statuut en fiscale controle is op deze financiële of casino bedrijven van toepassing. Of mogen wij ook zo creatief zijn naar de oude dag toe.
  • johan debue

    3 jaar geleden
    Natuurlijk moet Elon de mosterd elders gaan halen zijn tesla bedrijf draait op schulden en is fors overgewaardeerd vroeg of laat valllen de maskers af en er zullen er veel zijn die heel veel geld gaan verliezen dit heeft niets te maken met investeren .Bitcoin blijf daar van weg.
  • Heidi Schroyen

    3 jaar geleden
    Bij heel dat bitcoin en crypto gedoe is alles vooraf al bepaald hoe de rijken de boel manipuleren om de kleintjes nadien te doen kelderen.