Photo News
Volledig scherm
© Photo News

Alweer ijskoud tot -6 graden, maar geen officiële koudegolf

We krijgen waarschijnlijk geen officiële koudegolf. “Daarvoor zijn de nachten net iets te zacht”, vertelt onze weerman Frank Duboccage aan HLN Live. Niettemin blijft het erg koud. Vandaag gaat het overdag alweer overal vriezen. Het KMI waarschuwt voor gladde wegen.

7 reacties

  • sjaak vanslembrouck

    3 jaar geleden
    ik vind dit weer 10x beter dan die vuile zomer. tegen de koude kan je tenminste iets doen, blijf binnen, of doe een extra trui aan, verwarming een klikje hoger, meer bewegen ? je kan zoveel doen. maar als het weer 40 graden is, wat doe je dan ? naakt rondlopen en dan is het nog te heet, tegen de hitte kan je niks doen tenzij je een dikke portefuile hebt en een goeie airco kan plaatsen maar dat is de meeste niet gegund.
  • Erik Audenaert

    3 jaar geleden
    Het wordt tijd dat we van de lente kunnen genieten met warmere temperaturen .
  • Bernaxette Van simaejs

    3 jaar geleden
    Dat het naar vlug Af warmer wordt en ik haat dat weer dat breng alleen miserie mee op de weg
  • Ronny Cockuyt

    3 jaar geleden
    Aan de oostkust moet het zeker deze nacht licht gedooid hebben,de daken zijn sneeuwvrij en op onze koer is het laagje sneeuw bijna verdwenen, dus die vorstcijfers zullen hier wel niet kloppen.
  • jan wuyts

    3 jaar geleden
    Wat voor Ukkel geld geld zeker niet voor gans het land want in Limburg is het alvast kouder en is daar zeker sprake van een koude golf.