Bruce Castor, een van Trumps advocaten in zijn impeachmentproces, krijgt veel kritiek voor zijn optreden op de eerste procesdag.
Volledig scherm
Bruce Castor, een van Trumps advocaten in zijn impeachmentproces, krijgt veel kritiek voor zijn optreden op de eerste procesdag. © Photo News

Trump en Republikeinen woest over “krankzinnig en desastreus optreden” van advocaten tijdens impeachmentproces

Republikeinse senatoren én ex-president Donald Trump hebben grote kritiek geuit op het optreden van Trumps advocaten tijdens de eerste dag van het proces in de Senaat. Bruce Castor en David Schoen konden ook bij juristen geen potten breken, integendeel. Hun warrige uitleg deed de president mogelijk meer kwaad dan goed. Uiteindelijk stemden zes Republikeinen met de Democraten mee om het impeachmentproces verder te zetten.

37 reacties

  • heinz wolf

    3 jaar geleden
    Blijkbaar passen ze bij elkaar!
  • Björn Van den Brulle

    3 jaar geleden
    Karel, de eerste amendement. Vrije meningsuiting . Wet is wet. Die wet beschermt persoonlijke mening, ongeacht of het leugens zijn die gesproken worden of niet. Maakt niet uit. Dus bv het feit dat trump zei dat de verkiezingen vervalst zijn enz.. waarheid of niet, het eerste amendement beschermt hem.
  • Ludovic De Beuckeleer

    3 jaar geleden
    Trump heeft steeds personen gewisseld op verschillende plaatsen tijdens zijn ambtstermijn en dat blijft hij doen , maar zo graag je je eigen put.
  • Franky Puystjens

    3 jaar geleden
    Ik vond het wel grappig om te bekijken. Castor die niet wist wat hij aan het zeggen was, en zelfs op gegeven ogenblik begon uit te leggen hoe een platendraaier werkt. En Schoen die constant z'n tong over z'n lippen deed flitsen als een hagedis die iets lekkers heeft geroken... Spijtig dat Trumpmans zélve z'n juridisch betoog niet in persoon is komen voeren; dàn hadden we pas écht met een family-pack chips en een paar blikken Cara-pils voor ons scherm kunnen post vatten...!
  • Peter Thys

    3 jaar geleden
    toch vreemd die advocaten praten, logen, overdreven net zoveel als Trump en dat vonden ze dan weer wel OK die Republiekeinen.Blijkbaar in hun ogen kun je je als Republikein alles permiteren zonder daar voor ter verantwoording en gestraft te worden.