BELGA PHOTO VIRGINIE LEFOUR
Volledig scherm
BELGA PHOTO VIRGINIE LEFOUR © BELGA

Kompany over financiële situatie van Anderlecht: “Ik ben goed op de hoogte, maar ik help niemand als ik erover zeur”

AnderlechtAnderlecht speelde een referentiematch tegen Genk, maar ook nu vloeide er veel inkt over het extrasportieve. De jaarrekening kleurt donkerrood en dan was er ook het interview met aandeelhouder Étienne Davignon. “Ik kén de context en heb aanvaard om op geen enkel moment te klagen over het financiële”, zei Kompany zonet.

18 reacties

  • Raymundo Goethals

    3 jaar geleden
    Als jíj nu eens 3 vd 30 spelers beter ipv slechter zou maken zou dat de eerste stap zijn. Zelden een coach gehad waar de waarde vd kern maand na maand daalt. Reken uit hoeveel miljoenen spelerswaarde hij al kapotgemaakt heeft. 50-80mj makkelijk. Nu ga eens id tijd en kijk een toen boskamp ea de kern onder zich hadden, of kijk eens hoeveel miljoenen Sollied, MPH, etc opbrachten. Of Clement nu. Dát is success. Het geld vloeit binnen niet buiten de ramen en deuren.
  • eric de baene

    3 jaar geleden
    Middenmoter speelt nu en dan een goeie wedstijd maar niet continu en te weinig kwaliteit ! Plus nog bergen schulden deze ploeg
  • Dirk Molin

    3 jaar geleden
    De financiële situatie bij Club is nog slechter nietwaar Erwin Vanroy ?
  • Raf Ostach

    3 jaar geleden
    Gelukkig staat Kompany boven de mensen die er zogezegd iets van kennen. Hier zijn er die precies weten wat loon van Kompany is, of hij zou weinig van voetbal en coaching kennen. Gaat over iemand die meermaals kampioen werd in de PL en Pep jaren heeft bezig gezien, of kent die er ook niks van? Jaloezie en café praat. Gelukkig zijn er nog Kristof, Yves en vooral Richard👍
  • Kristof Van ossel

    3 jaar geleden
    Je mag trainer zijn in het profvoetbal zonder het diploma,je moet wel ingeschreven zijn voor de cursus te volgen,en dat reglement bestaat al een tijdje criticasters,moest kompany trainer zijn van union dan kreeg hij ook voorrang.