Photo News
Volledig scherm
PREMIUM
© Photo News

Waarom Vincent Kompany aan zijn trainerscursus mag beginnen, maar 50 andere coaches in de wachtrij blijven staan

Belgisch voetbalVincent Kompany mag samen met negentien collega’s zijn Pro Licence-trainerscursus starten. Meer dan vijftig andere coaches moeten minstens twee jaar wachten. Waarom Kompany wel, en zij niet? “We kijken wie het dichtste bij het ‘senior’ profvoetbal staat." 

26 reacties

  • dirk govaerts

    3 jaar geleden
    lange tenen in het rsca kamp . Of vince zn diploma haalt of niet maakt mij geen zak uit , Als hij voorrang krijgt op andere mensen om eerder aan de cursus te beginnen dan maak je misbruik van je naamsbekendheid . Mbt de schuldenberg .Elke voetbalploeg in dit land dat zoveel tekorten heeft wordt aangepakt .behalve weer rsca . Het is door een fictieve waarde van de spelerskern dat de ploeg in leven blijft
  • Julien van den brande

    3 jaar geleden
    Elke voetbal supporter moest fier zijn dat ze een man met zoveel ervaring en voetbalkennis als Kompany het Belgisch voetbal wat kan opkrikken .Vele zijn al vergeten dat Kompany een van onze beste spelers in de nationale ploeg was, jammer dat hij er niet meer bij is , veel succes Vincent .
  • Jean Emare

    3 jaar geleden
    Er zijn er die hier geen jota kennen van boekhouding. Zwijg dan over bankroet ed van RSCA. Je maakt je gewoon belachelijk. Verder, is het bekomen van trainer A geen garantie dat je een goed trainer bent, net zoals het niet is met je carriere. Het steekt als een paal boven water dat Vince, meer dan wie kennis heeft op dit vlak en het toekennen van een diploma vooral geldpotje bond is. Het is toch eigenlijk aan de club om een trainer te kiezen. ps: ik ben ook trainer A, jullie? Sssst..
  • sven McAllister

    3 jaar geleden
    Het lijkt erop dat Anderlecht altijd hun zin krijgen, eerst licentie en nu dit!
  • Luc Lepoudre

    3 jaar geleden
    Valt nog af te wachten of hij zal slagen in het examen.