Jill barst in tranen uit.
Volledig scherm
Jill barst in tranen uit. © Play4

Huismeesterschap van Jill veroorzaakt kletterende ruzie in ‘Big Brother’: “Als je het niet kan, moet je maar vertrekken”

TVHet gaat even wat minder met de bewoners in het ‘Big Brother’-huis. Het huismeesterschap valt Jill zwaar, ze heeft het gevoel dat ze steeds de verkeerde beslissingen maakt. Sommige huisgenoten gaan daarmee akkoord, en voor ze het goed en wel beseffen ligt de hele groep met elkaar in de clinch. 

5 reacties

  • Johnny Winters

    3 jaar geleden
    Johnny Winters Viola patje kan zijn kleinzoon gaan bezoeken
  • heidi vandaele

    3 jaar geleden
    Jill doet dit niet slecht. Alleen die Jerrel is de verzuurder. Lapt aan alles zijn laars tenzij hij in de belanstelling komt. Nominatie aanpassen zodat hij kan vertrekken.
  • Rudy Fosselle

    3 jaar geleden
    Tja, de verschillende karakters die er in voorkomen zijn een afspiegeling van het mensdom. Hoe het specimen mens reageert individueel, in groep, wanneer het erop aankomt en hoe ze denken dat ze ' zichzelf zijn' en kunnen blijven. Daarom wordt het inhoudelijk sterk voor wie daaruit iets over zijn eigen gedrag wil (h)erkennen. Voor mensen die denken 'inhoud' te hebben kan dat inhoudelijk zwaar zijn om te realiseren. Dat verklaart misschien de vaak neerbuigende reacties op het programma.
  • Mia Verhulst

    3 jaar geleden
    Een bende kleuters zijn het!
  • Jonathan Dekeyser

    3 jaar geleden
    Geef mij maar een wetenschappelijke documentaire met inhoud. Daar blijf ik geestelijk gezond van.