HLN LIVE
Volledig scherm
HLN LIVE © HLN LIVE

Telefacts NU gaat undercover: klein groepje artsen geeft bewust valse info over coronavaccins aan patiënten

Een klein groepje artsen geeft bewust foute informatie aan patiënten over de coronavaccins. Dat is donderdagavond om 21u50 te zien in de reportage van Telefacts NU. Het kleine groepje artsen gaat zelfs zo ver dat ze de patiënt een vals attest geven en bereid zijn het vaccin gewoon in de vuilbak te gooien in plaats van aan de patiënt te geven. 

137 reacties

  • etienne verbist

    3 jaar geleden
    21000 doden door corona als je het percentueel gaat vergelijken met landen met een veel grotere bevolking dan zijn wij België koploper in aantal doden . Verbist etienne
  • Jo Van Echelpoel

    3 jaar geleden
    Die info is niet vals en beroept zich op dezelfde feiten als de regering. De keuze hoe hiermee om te gaan staat iedereen vrij tenzij een pedante oudemannetjesregering zich politiek wat komt profileren ten koste van gezond verstand en vrijheid.
  • Marc Spandel

    3 jaar geleden
    Zo ziet u maar hoe 'de overheid' niet alleen de mediacensuur in handen heeft, maar zelf de vrije meningsuiting van dokters probeert te censureren. Volgens mijn bescheiden mening hebben dokters het recht om de patiënten te helpen met raad en daad. Het is een feit dat dokters verschillende diagnoses kunnen stellen en andere ervaringen kunnen hebben.
  • Andre Vermeylen

    3 jaar geleden
    Dan moet ge niets meer vertrouwen heb je al is een bijsluiter van het een of ander pilletje gelezen wat ge daar allemaal van kunt krijgen .
  • Patrick Mechels

    3 jaar geleden
    Dat komt ervan door die overduidelijke communicatie van de overheid. Eerst zeggen dat AstraZeneca niet voldoet voor de ouderen en plots is het toch oké...