Omboeken bij Brussels Airlines verlengd tot eind mei

 ©  EPA-EFE

De mogelijkheid om kosteloos om te boeken wordt bij de luchtvaartmaatschappijen van de groep Lufthansa verlengd tot eind mei. Dat meldt de groep woensdag in een persbericht. Sinds eind augustus kunnen alle vluchten van Brussels Airlines, Lufthansa, SWISS, Austrian Airlines en Eurowings gratis omgeboekt worden.

kma
Bron: BELGA

Oorspronkelijk was het aanbod geldig voor (her)boekingen tot eind februari, maar nu wordt het flexibele aanbod verder verlengd. Alle tickets van Brussels Airlines en de andere Lufthansa Group maatschapijen kunnen gratis worden omgeboekt zo vaak als gewenst tot 31 mei 2021, als de omboeking ook voor die datum wordt uitgevoerd. Na die datum is nog één gratis omboeking mogelijk.

Brussels Airlines had het haar klanten vorig jaar al mogelijk gemaakt hun tickets gratis om te boeken. Het schrappen van de omboekingskosten geldt wereldwijd voor alle nieuwe reservaties in alle tariefklassen op korte, middellange en langeafstandsroutes.

De luchtvaartmaatschappij waarschuwt wel dat er extra kosten kunnen ontstaan voor omboekingen als bijvoorbeeld de oorspronkelijke boekingsklasse niet langer beschikbaar is bij omboeking naar een andere datum of naar een andere bestemming.

Ook tickets die voor 31 augustus 2020 waren uitgegeven, kunnen nog tot 31 mei 2021 worden omgeboekt voor reizen tot en met 31 december 2021.