Julia Boschman.
Volledig scherm
PREMIUM
Julia Boschman. © Kristof Ghyselinck

Tattoos mogen, roken liever niet: zo strikt is het ‘keurslijf’ dat Julia zich als K3'tje zal aanmeten

ShowbizzZe was nog maar een paar minuten officieel het nieuwe K3'tje, of Julia Boschman (19) gaf al de eerste interviews over haar nieuwe job. En ook de rest van de week werkt ze zich door een bomvolle planning. Voorganger Klaasje gaf eerder al toe dat ‘geleefd worden’ een van de redenen was dat ze uit de groep stapte. Maar hoe strak zit dat keurslijf van Studio 100 eigenlijk? CEO Anja van Mensel gaf daarover tekst en uitleg begin dit jaar, bij de start van de ‘K2 zoekt K3'-talentenjacht. “Wie bij K3 zit, verdient goed.”

52 reacties

  • Eric Urkens

    2 jaar geleden
    Als je artistieke inbreng nul is, hoef je daar ook niet voor te worden betaald. Wel die meiden hun artistieke inbreng is nul.
  • Liesbeth Cuppens

    2 jaar geleden
    Ik ben eens benieuwd hoe lang Julia het zal uithouden tussen haar Vlaamse collega's. Uiteraard gun ik het haar van harte, maar haar voorgangsters waren niet direct het grote voorbeeld van loyauteit. Wordt vervolgd...
  • Brigitte Buntinx

    2 jaar geleden
    Helemaal mee eens@Guy Vermeulen, ze was de allerbeste eruit. Ze verdient het oprecht om de nieuwe K3 te zijn. Wat een ander verdient, interesseert me niet. Hoe meer je verdient, des te harder je er ook voor moet werken. Ik gun iedereen alles!
  • Paul Boutsen

    2 jaar geleden
    Denk gewoon even na dat elke tattoo je nu zet, deze in het bejaarden tehuis er nog zal staan.
  • guido van der heyden

    2 jaar geleden
    wat is het probleem dit is haar leven als zij er zich goed bij voelt wens ik haar alle geluk en mooie verdienste en voor de rest geef je gedacht maar ban jaloezie