Onze chef voetbal na Club Brugge - Antwerp.
Volledig scherm
PREMIUM
Onze chef voetbal na Club Brugge - Antwerp. © Belga

Onze chef voetbal ziet hoe Ruud Vormer Club naar kwartfinale schildert: “Dié motor lijdt geen kou”

Croky CupExit de bekerhouder. Gesneuveld waar zovele soldaten sneuvelen. Op Olympia. Comfortzone van Ruud Vormer. Rugnummer 25 is en blijft het hart van Club Brugge. Onze chef voetbal keek mee naar de bekerkraker tussen Club Brugge en Antwerp.

6 reacties

  • Erwin Van Roy

    3 jaar geleden
    rik cappelle ik heb deze aanslagen in het verleden ook door Brugge spelers zien doen daar heb ik u nooit kritiek zien op uiten. Als u iets niet wil zien op een voetbal veld zorg dan eerst dat je bij u eigen en uw eigen ploeg start
  • Vandeputte Patrick

    3 jaar geleden
    ben gewoon voor 1x blij dat ik daar geen 2u in de koude moest gaan zitten
  • elena de meulemeester

    3 jaar geleden
    Zeg Stefaan. Club begon maar na de rust vinniger en scherper druk te zetten? Ze deden het vanaf minuut 1 maar het begon maar vanaf de tweede helft op te leveren. De kou had een beetje je ogen toegevroren zeker?
  • Rik Cappelle

    3 jaar geleden
    Eigenlijk is niet Club die winnaar van deze bekerwedstrijd maar de rechtgeaarde voetballiefhebber. Want stel u maar eens voor dat deze beulenploeg zich had gekwalificeerd voor de volgende ronde na de aanslagen van Verstraete en Hongla en tot 2x toe Seck. En dan deed opperslager Haroun nog niet eens mee. En dan nog eens anti-voetbal op de mat leggend ook. Geef mij dan maar Olsa Brakel.
  • Eddy Van Der Sijpt

    3 jaar geleden
    We hebben gezien dat club de beste en compleetste ploeg van België is maar als het snel en precies moet gaan lukt het ook weinig. Verwissel de doelmannen en denk dat Antwerpen dan had gewonnen. Ook dat Lamel Ze bij de 5 beste spelers op de Belgische velden behoort.