Kristof Ghyselinck
Volledig scherm
PREMIUM
© Kristof Ghyselinck

“Oprah en Ronaldo hebben interesse": Guy Penders uit ‘The Sky Is The Limit’ verkoopt miljoenenvastgoed op Seychellen

Showbizz'The sky' komt nu wel heel dicht bij 'the limit' voor Guy Penders (54). De zakenman uit het gelijknamige tv-programma heeft met z'n vastgoedbedrijf in Dubai een deal gesloten op de Seychellen. Een project van 130 miljoen euro, alstublieft. En waarvoor wereldsterren Oprah Winfrey en Cristiano Ronaldo al interesse toonden. "Met de Amerikaanse bokslegende Floyd Mayweather heb ik al een mondeling akkoord."

  1. IN BEELD. Van Laura Tesoro tot Bart Peeters en Selah Sue: deze artiesten traden op tijdens de 505-concerten voor Menselijkheid
    MUZIEK

    IN BEELD. Van Laura Tesoro tot Bart Peeters en Selah Sue: deze artiesten traden op tijdens de 505-concerten voor Menselijk­heid

    Maar liefst 10.000 mensen zakten zondag af naar het Antwerpse Sint-Jansplein voor de ‘505-concerten voor Menselijkheid’. Daar traden meer dan zestig muzikanten op om om te roepen tot een “meer menselijke samenleving en beleid", in de aanloop naar de verkiezingen van 9 juni. Onder meer Laura Tesoro, Bart Peeters, Selah Sue, de Starlings, Stan Van Samang en Portland waren van de partij. Ze gaven het publiek een spetterend optreden.
  2. Chris Van Tongelen maakt musicalcomeback, maar net als bij ‘Sneeuwwitje’ krijgt hij opnieuw geen kus: “Het zal aan mij liggen”
    Play
    Showbits
    2

    Chris Van Tongelen maakt musicalco­me­back, maar net als bij ‘Sneeuwwit­je’ krijgt hij opnieuw geen kus: “Het zal aan mij liggen”

    De musicalcomeback van Chris Van Tongelen (55) is in de maak. Stany Crets, de regisseur van ‘Mamma Mia!’, trok zijn stoute schoenen aan en wist hem te strikken. Voor Chris is het bijna 18 jaar geleden dat hij nog eens in de hoofdcast van een musical zat. “Eindelijk ‘Mamma Mia!’, eindelijk terug thuiskomen.” Al lijkt de geschiedenis zich te herhalen. 26 jaar na het kus-incident bij ‘Sneeuwwitje’, toen actrice Sanne weigerde Chris op de mond te kussen, krijgt hij opnieuw geen smakkerd tijdens ‘Mamma mia!’. Ontdek het allemaal bij Showbits.