Een leeg Lotto Park in Anderlecht.
Volledig scherm
Een leeg Lotto Park in Anderlecht. © Photo News

Lege stadions, toch minder voetbalklanten bij Telenet: “Er is een duidelijke corona-impact”

Jupiler Pro LeagueTelenet heeft op een jaar tijd netto 16.600 of 7 procent klanten verloren voor zijn sportpakket, terwijl fans nochtans sinds eind oktober niet meer naar de stadions mogen. “Voetbal kijken is niet meer zo aangenaam. Als je geen diehard fan bent, hoeft het misschien niet meer”, klinkt het bij het telecombedrijf.

6 reacties

  • van Dessel Wim

    3 jaar geleden
    Kijk maar naar de buurlanden, daar is het gehele tv - internet - mobiele gebeuren en zo pakken goedkoper ... Dat de politiek niets doet is evident, de helft van die mannen heeft een mooi zitje in de raad van bestuur (kassa kassa) en te hoger de factuur voor Jan Modaal, te hoger hun btw inkomsten... Moet je toch geen tekening bij maken zéker.
  • Jurgen Fleerakkers

    3 jaar geleden
    Extra betalen bovenop de abonnementsprijs om naar het “boerenkoolvoetbal” van de Pro League te “mogen” kijken op Eleven Sports, waar dan ook nog eens reclame door je strot wordt geramd? En dan constateren dat je klanten verliest?
  • Wouter Van de Walle

    3 jaar geleden
    Het zou kunnen helpen om eens wat goedkoper te worden
  • Jonathan Loterman

    3 jaar geleden
    Ze vragen veel te veel en de service trekt op niets. Tuurlijk verliezen ze klanten, hun prijzen gaan bijna 3 maandelijks omhoog maar hun aanbod verminderd
  • Danny Buyse

    3 jaar geleden
    Logisch, de competitie was al begonnen en er was nog geen mogelijkheid om naar de wedstrijden te kijken via Telenet. Nu bij Eleven is het ook allesbehalve goed. Onbereikbaar voor hun klanten als je een niet vindbare vraag hebt.