Michel en Jerrel clashen zwaar in 'Big Brother'.
Volledig scherm
Michel en Jerrel clashen zwaar in 'Big Brother'. © Play 4

Michel heeft het helemaal gehad met Jerrel in ‘Big Brother’: “Weet dat jij dood bent voor mij!”

TVDe doorgaans kalme Michel heeft genoeg van het gedrag van nieuwe bewoner Jerrel in het ‘Big Brother’-huis. In het heetst van de strijd bedenkt hij een plan, maar wordt daarop aangesproken door Liese.

5 reacties

  • Katrien De Roose

    3 jaar geleden
    Die jerrel moet er zo rap mogelijk uit. Hij verpest weer heel de groep. En nu dat het juist beter ging. Het is echt een speciaal geval,en met zijn rare uitspraken. Hopelijk werdt hij volgende week genomineerd, en gaat hij er uit.
  • Monique Willemsen

    3 jaar geleden
    Wat die jerrel doet dat kan toch niet..is die wel goed in zijn boven verdieping Sorry theo mocht bij b b komen. Dat was 1o keer niks tegen deze maf , Daar gaat nog iets gebeuren dat b b hem niet op matje roept
  • Anthony Peeters

    3 jaar geleden
    Eerste 2-3 weken gekeken maar er gebeurt echt niks! De enige die echt zijn gedacht zei vloog er bijna uit en is er dan maar zelf uit gestapt! Dit soort programma’s werkt tegenwoordig niet meer. Vroeger dachten ze niet na aan de gevolgen na het programma nu denken ze er de hele tijd aan! Ik mag niks verkeerds doen niks verkeerd zeggen
  • Marc Van Leuven

    3 jaar geleden
    heb het programma ooit eens gezien en is puur opgezet, kandidaten worden speciaal uitgekozen juist voor hetgeen ik hier lees. Niet de moeite om te kijken.
  • Francine Piot

    3 jaar geleden
    Die Jerrel mag er direct uit Hij doet niks Hij verziekt de groep