RV
Volledig scherm
PREMIUM
© RV

Is het verstandig om nu al reis te boeken voor deze zomer? En wat als geplande trip door reisverbod niet kan doorgaan? Alle vragen beantwoord

Het is voorlopig tot 1 april verboden om niet-essentiële reizen naar het buitenland te maken. Dat heeft het Overlegcomité vrijdag beslist. Maar wat als je al een reis had geboekt met vertrek in februari of maart? Kan je dan je geld terugkrijgen? En is het verstandig om nu al te boeken voor komende zomer? Reisexpert Anne Moriau van Test Aankoop beantwoordde vanmiddag alle mogelijke vragen in een Facebook Live. Dit waren de tien opmerkelijkste.

58 reacties

  • Frans Peeters

    3 jaar geleden
    Elk dag starten er nog vliegtuigen, spoed U maar want eind september begint het liedje opnieuw van besmettingen
  • Peter Nols

    3 jaar geleden
    Waarom zolang op voorhand boeken. Ik boek telkens ten vroegste een week voor vertrek. Als je dan het prijsverschil hoort met wat de mensen maanden eerder hebben betaald fan val je achterover. Als reizen terug mogelijk is dan zullen ze met veel plaatsen blijven zitten en dan boek ik de dag voor vertrek.
  • wil Doorakkers

    3 jaar geleden
    Als je wijs bent die je het niet. Boek gewoon weer als het kan. Anders gaat het je gegarandeerd geld kosten.
  • Rita Haesendonckx

    3 jaar geleden
    Fly tui word niet terug betaald kan alleen.zonder.kosten 1 maal gewijzigd worden
  • Jan De Vos

    3 jaar geleden
    Belgie had als enige land van EU toestemming gekregen voor verbod tot 1 maart, hebben GEEN toelating gekregen voor VERLENGING !!