Peter Hilz
Volledig scherm
© Peter Hilz

ING ziet winst fors dalen in België

EconomieING België heeft vorig jaar een winst voor belastingen van 269 miljoen euro behaald. Dat is een pak minder dan de 805 miljoen euro een jaar eerder.

15 reacties

  • Kris Tyteca

    3 jaar geleden
    Minst mensvriendelijke bank onder alle mensonvriendelijke banken.
  • van den eeden maria

    3 jaar geleden
    De hoogste tijd dus om dat beetje dat je nog krijgt op een spaarrekening af te schaffen en aan de klanten te vragen de arme bank te helpen door te betalen voor je geld. De top figuren moeten natuurlijk ook leven en verwachten jaarlijks hun dikke bonus en hun royaal salaris moet tijdig aangepast worden want het leven is duur.
  • Eric De Geeter

    3 jaar geleden
    moesten ze beter service geven maar dat doen ze niet
  • Emi Hergersberg

    3 jaar geleden
    Nooit genoeg ! Altijd méér, dat is tegenwoordig dé leefcultuur en is de doelstelling geworden. De banken mogen nog blij zijn als mensen niet weer alles onder de matras gaan stoppen. Als de consumptieprijzen voor het levensonderhoud verder stijgen, zullen langzamerhand de spaarrekeningen zakken... zeker deze van klein gepensioneerden, zieken en werklozen voor zover die mensen iets opzij gespaard hadden
  • DIRK RASSCHAERT

    3 jaar geleden
    Goede raad, in de banken loketten voor de NMBS installeren, en daarna alles tegelijk sluiten, veel makkelijker en goedkoper !?