Belga
Volledig scherm
PREMIUM
© Belga

Onze opinie. Van Grieken is een ongelooflijke acrobaat. De spagaat tussen proper en vuil moet zeer doen aan zijn lies

51 reacties

  • geert Verschelde

    3 jaar geleden
    Een mening plaatsen in een gesloten groep is hier strafbaar. Hoe ver zijn we gezakt. Een oude spreuk zegt: "Wie een hond wil slaan vindt rap een stok ". Wel onze "correcte" politiekers hebben, reeds lang, gezorgd dat er overal stokken voor het grijpen liggen. Daarbij blijf ik erbij dat wat in besloten groepen, ook onder vrienden, verteld wordt niet voor openbaarheid vatbaar is, en dus ook niet strafbaar. Maar de stokken liggen klaar om een hond te slaan.
  • Loes Coolen

    3 jaar geleden
    Veel mensen voelen zich hier precies op de tenen getrapt? Objectief zijn? Het is een opiniestuk, bij definitie is dat niet objectief. Het is een opinie en het staat ook duidelijk vermeld bij het artikel dat het daar om gaat. Of je akkoord gaat of niet met de inhoud, dat is het punt niet.
  • Jan Jansens

    3 jaar geleden
    Ik kan u zeggen dat de media met VB overal buiten te sluiten net het tegen gestelde effect krijgt. Wat ik op de werkvloer hoor over pro Vlaams Belang te horen krijg wil je niet weten maar ze hebben een massa kiezers.
  • Roger Vanthillo

    3 jaar geleden
    Ben geen aanhanger van Van Langenhove. Maar hier heeft hij toch een punt te stellen dat de media reeds schuldig pleiten voor de rechters hun uitspraak doen. Dat politieke partijen populaire figuren zoeken die stemmen kunnen aanbrengen om hun macht, en ook wel hun inkomsten met de riante partijfinanciering te vergroten, geldt voor elke partij. Dat O-VLD deze dan kopen met behoorlijke financiële overeenkomsten komt de democratie en ook de politiek niet te goede.
  • Jean West

    3 jaar geleden
    Bervoets, als ze allemaal gestraft moeten worden dan zou er van de PS geen enkele politicus meer zijn. Wat is uw reactie daar op.