.
Volledig scherm
. © HLN LIVE

LIVE. Vanaf maart vaccinatie-uitnodiging voor iedereen - Volgende week krijgen ruim 63.000 Belgen eerste prik van Pfizer/BioNTech of Moderna

Vanaf vandaag mogen de kappers in ons land na een maandenlange sluiting eindelijk weer de deuren openen. Intussen blijft het aantal nieuwe besmettingen met Covid-19 verder dalen. Ook het aantal nieuwe hospitalisaties en overlijdens neemt af. Volg alle ontwikkelingen over het coronavirus in onze liveblog. 

49 reacties

  • Hans Bischoff

    3 jaar geleden
    België is en blijft het kneusje van Europa. AUB gooi VDB, Beke en Jambon toch buiten!
  • Marc Vinck

    3 jaar geleden
    Ruim?? Ik zou zeggen amper per week.
  • Gilbert Deprez

    3 jaar geleden
    Als je vele van deze reacties leest denk ik toch . Inplaats van te klagen en te zagen ,leert eerst eens begrijpend lezen en geloof toch niet wat er verteld wordt door de sociale media en andere . Laat je vaccineren en blijf nu gezond.
  • Marnik Desodt

    3 jaar geleden
    Ja, aan dit tempo heb je binnen een jaar nog geen 4 miljoen mensen een eerste prik gegeven. Niet fier op zijn.
  • Caesar Lask

    3 jaar geleden
    Simpel gezegd, u hebt niet te kiezen welk vaccin u krijgt. Dit is geen supermarkt. Weigert u, gaat u achteraan het rijtje en dat wordt ook zo geregistreerd. Wees verdikke dankbaar dat je het al gratis krijgt aangeboden. En als u het helemaal weigert, wordt dit ook geregistreerd met alle gevolgen vandien als u bv in bepaalde restaurants wil gaan eten of op reis wil gaan. U bent gewaarschuwd.