Binnenkort gaat ook het vaccinatiecentrum in Oostkamp open. Wie z'n vaccin komt halen, zal zijn of haar oproepingsbrief moeten meenemen.
Volledig scherm
PREMIUM
Binnenkort gaat ook het vaccinatiecentrum in Oostkamp open. Wie z'n vaccin komt halen, zal zijn of haar oproepingsbrief moeten meenemen. © Benny Proot

Vanaf maart krijg je oproepingsbrief voor vaccinatie: hoe registreer ik en wat als ik geen vaccin wil?

Het eerste vaccinatiecentrum, Be-Mine in Beringen, gaat maandag open. Nadien volgen de 94 andere centra in ons land. Eerst krijgen huisartsen en thuisverplegers hun spuitje. Vanaf maart volgt de rest van de bevolking. Iedereen krijgt een oproepingsbrief, sommigen ook een sms en e-mail. Wie wanneer z’n vaccin kan halen en wat u daarvoor moet doen, krijgt u hier uitgelegd.

166 reacties

  • Hans Bischoff

    3 jaar geleden
    2 weken voor vaccinatie oproepingsbrief. Dus dit wil zeggen 65+ inenten vanaf 15 maart! Wat gebeurt er de eerste 2 weken? Niets!?
  • Kris Kras

    3 jaar geleden
    Wat als ze weer een vergissingke maken en toch Astrazeneca inspuiten bij +65 ? Ik heb helemaal geen vertrouwen meer in al dat coronageklungel.
  • GUY DELAERE

    3 jaar geleden
    Krijgen degenen die al evaccineerd zijn ook zo een brief! Want als vrijwilliger in een wzc ben ik al volledig gevaccineerd!
  • sven scheepers

    3 jaar geleden
    Waanzin hoe de media mee op de kar van de politiek zit..net de toenmalige sovjetrepubliek,toen had je ook geen journalisten meer,enkel politieke activisten..en nu het promoten van een ‘prikje’,alsof het iets totaal onschuldig is..een nutteloos vergif voor 99,9 procent van de bevolking..
  • luc vlemincx

    3 jaar geleden
    Glenn Wouters, geen appelen met citroenen vergelijken het vaccineren is niet verplicht, mensen ergens weigeren die niet gevaccineerd zijn is discriminatie en schending van de mensenrechten..