Marco en Leontine op archiefbeeld.
Volledig scherm
Marco en Leontine op archiefbeeld. © Brunopress

Marco Borsato verklaart zijn Leontine de liefde: “Nog altijd mijn Valentijn”

ShowbizzRuim een jaar geleden mogen Marco Borsato en Leontine dan uit elkaar zijn gegaan, voor de 54-jarige zanger is zij toch nog altijd zijn Valentijn. Op Instagram deelt hij een filmpje met diverse foto's waar ze romantisch romantisch op staan. ‘Ik mis je lieve Tien.’  

7 reacties

  • Carmen De Gussem

    3 jaar geleden
    Hij zal waarschijnlijk ook zijn " meid" " missen zoals zoveel mannen die een scheve schaats reden.Zoals Phil zegt, berouw komt na de zonde. Hopelijk wordt zij gelukkig met een andere man!
  • Phil Duncan

    3 jaar geleden
    Berouw komt na de zonde , ik heb het een keer ervoor gehad en heb er nog spijt van .
  • Maria Leten

    3 jaar geleden
    Zo een mooie vrouw, spijt komt te laat! Je weet maar nooit.
  • Angelo De vie

    3 jaar geleden
    Ik haat bedriegers! Ik hoop dat ZIJ het geluk vlug mag vinden
  • Benoni de buck

    3 jaar geleden
    Vijgen na Pasen. Begint nu te beseffen dat het gras niet groener is aan de andere kant. Maar eerst toch gedaan. Valt samen met die 3 Belgische mannen van een paar maanden geleden.
  1. Hoogst uitzonderlijk in ‘Boer zkt vrouw’: Silke en Chloë beslissen zelf om programma te verlaten
    Play
    TV

    Hoogst uitzonder­lijk in ‘Boer zkt vrouw’: Silke en Chloë beslissen zelf om programma te verlaten

    Veel drama in de negende aflevering van ‘Boer zkt vrouw’. Zowel voor boer Martijn (35) als Thomas (29) is het tijd om één van hun uitverkoren vrouwen naar huis te sturen. Martijn moet Lynnsie troosten bij haar vertrek, maar bij boer Thomas kiezen Silke en Chloë er zelf voor om op te stappen. “Het blijft vriendschappelijk”, klinkt het. Bij boerin Sanne biecht Robin op dat hij vlinders in zijn buik heeft, maar die gevoelens zijn nog niet wederzijds.
  2. Marthe van K3 reageert voor het eerst na tranen in ‘Liefde voor muziek’ over bodyshaming : “Het heeft écht opgelucht”
    Play
    Showbits
    14

    Marthe van K3 reageert voor het eerst na tranen in ‘Liefde voor muziek’ over bodysha­ming : “Het heeft écht opgelucht”

    In haar beginperiode bij K3 werd zangeres Marthe De Pillecyn (27) door een magazine bestempeld als ‘de lelijke van de groep’. Dat vertelde ze in de K3-aflevering van het VTM-programma ‘Liefde voor muziek’. “Ik heb nooit getoond hoe hard me dat heeft geraakt”, getuigt ze daar in tranen. Reporter Jarne is te gast tijdens de clipopnames van de dames hun nieuwste werk ‘Zomer van liefde’ en steekt haar een hart onder de riem. “Erover praten heeft me geholpen”, vertelt ze sterk. Bekijk het in deze nieuwe Showbits.