Brigitte Aubert, burgemeester van Moeskroen.
Volledig scherm
Brigitte Aubert, burgemeester van Moeskroen. © VTM NIEUWS

Burgemeester Moeskroen zwaar aangedaan na dodelijk ongeval met twee kindjes na achtervolging: “Een drama, er zijn geen woorden voor”

Brigitte Aubert, de burgemeester van Moeskroen, had het zichtbaar moeilijk toen ze voor de camera van VTM Nieuws reageerde op het vreselijke verkeersongeval dat gisteren plaatsvond in haar gemeente en waarbij twee kinderen van vier en acht om het leven kwamen. “Het is een ware catastrofe wat hier gebeurd is”, zei Aubert. De fatale crash volgde op verkeersagressie.

16 reacties

  • Martien De Four

    3 jaar geleden
    De burgemeester van de faciliteitengemeente vond het de moeite niet om Nederlands te praten met VTM. Zo zie je maar hoe franstaligen Nederlandstaligen behandelen.
  • Christiaan GOETHALS

    3 jaar geleden
    Zand in hun hoofd, zo ken ik er ook. Als die je levenspad kruisen zijn er gevolgen. Die gasten bepraten gat niet, ze lachen je gewoon uit. Hopelijk kan een rechter zijn oordeel vellen.
  • Jean-Marie Gijsen

    3 jaar geleden
    Heel België hangt vol met camera's. Als ze beelden nodig hebben zijn ze er niet of totaal onbruikbaar. Hoe zou dat komen ?
  • Veerle De Cock

    3 jaar geleden
    Sterke aan de familie . Hier sta ik even bij stil ! Twee jonge kinderen die nog een heel leven tegoed hadden .
  • robbe vanhoutte

    3 jaar geleden
    Waar haantjesgedrag toe kan leiden. Stom zeker met 2 kinderen aan boord. Zo erg voor die kindjes, sterkte aan de familie