Een beeld uit de video die op sociale media de ronde doet
Volledig scherm
Een beeld uit de video die op sociale media de ronde doet © rv

Jongemannen dienen klacht in na interventie van politie: “Te hard aangepakt”

BruggeTwee broers hebben een klacht ingediend omdat ze naar eigen zeggen te hard werden aangepakt tijdens een interventie door de Brugse politie. De politie onderzoekt de klacht.

  1. Congres in Brugge toont technologische oplossingen voor personen met beperkingen

    Congres in Brugge toont technologi­sche oplossin­gen voor personen met beperkin­gen

    Het EACD-congres komt van 29 mei tot en met 1 juni naar Brugge. Het congres wordt georganiseerd door de European Academy for Childhood Disability en brengt wetenschappers samen om informatie en technologieën uit te wisselen die een betere levenskwaliteit bieden voor wie als kind een beperking heeft opgelopen. EACD 2024 wil de thematiek breed onder de aandacht brengen via muziek, sport en cultuur en werkt daarvoor samen met Ku Leuven, de stad Brugge en VisitFlanders.
    Brugge
  2. Burgemeester Dirk De fauw (CD&V) reageert op overlijden van partijgenoot: “Patrick was een burgervader die altijd 100% voor Brugge ging”
    PREMIUM

    Burgemees­ter Dirk De fauw (CD&V) reageert op overlijden van partijge­noot: “Patrick was een burgerva­der die altijd 100% voor Brugge ging”

    “Patrick Moenaert was voor Brugge een groot burgemeester. Hij zette voor de stad zaken in beweging waarop ook de generaties na ons nog verder zullen kunnen bouwen”, zegt huidig burgemeester Dirk De fauw (CD&V) die namens het voltallige stadsbestuur zijn diepste gevoelens van medeleven betuigt na het overlijden van partijgenoot Moenaert. Patrick overleed afgelopen woensdag na een jarenlange strijd tegen kanker. “We wisten dat de situatie de laatste maand van kwaad naar erger ging. Maar toch is het heel snel gegaan.”
    Brugge