©  MARC HERREMANS - MEDIAHUIS

Lichaam van man (36) aangetroffen in woning: vermoedelijk overleden aan CO-vergiftiging

In een woning in de Hoge Meentochtstraat in Reet (Rumst) is zondagnamiddag het lichaam van een 36-jarige man aangetroffen. De man is vermoedelijk overleden aan een CO-intoxicatie.

tdk

Het waren de ouders van de bewoner die een kijkje gingen nemen omdat ze geen contact kregen met hem. Hij zou ook niet op een afspraak zijn komen opdagen.

“In de woning troffen ze zijn lichaam aan. De hulpdiensten werden verwittigd en er werd nog gepoogd om het slachtoffer te reanimeren. Alle hulp kwam helaas te laat”, licht Joris Van Camp van de lokale politie Rupel toe.

“Toen de hulpdiensten de woning binnendrongen, trad het alarm van hun CO-meter in werking. Wat het vermoeden sterkte dat de man slachtoffer werd van een koolstofmonoxidevergiftiging.”

Omdat beide ouders ook nog een tijdlang in de woning waren geweest, werden ze preventief naar het ziekenhuis overgebracht. Er wordt nu onderzocht welk verwarmingstoestel aan de oorzaak van de CO-intoxicatie ligt. In de loop van de avond komen ook het labo en een wetsdokter nog ter plaatse voor een onderzoek.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER