‘Big Brother’ is weer actief op sociale media.
Volledig scherm
‘Big Brother’ is weer actief op sociale media. © ANP Kippa

‘Big Brother’ weer actief op sociale media na stortvloed aan haat: “Wij hebben dringende oproep tot meer tolerantie”

TVHet is de trouwe volgers en kijkers niet ontgaan: nadat ze quasi een heel weekend lang offline waren, is het profiel van ‘Big Brother’ op zowel Facebook als Instagram nu weer actief. Zaterdag liet zender Play4 nog weten dat hun officiële kanalen op zwart gingen na de voortdurende haatberichten die ze van misnoegde kijkers ontvingen. 

47 reacties

  • Tony Pauwels

    3 jaar geleden
    Lekker ironisch: het Big-Brotherhuis is de enige plek in deze tijden waar mensen nog zonder mondmasker bij elkaar kunnen zitten op minder dan anderhalve meter zonder een boete aangesmeerd te krijgen en zonder het risico op de intensive care te belanden...
  • Eddy Homblé

    3 jaar geleden
    @Bern Vermeulen volledig mee eens ! bij de vorige crisis in bb werden ze geconfronteerd met de slechte sfeer & nu halen ze er juist ne stoker moedwillig bij om t vuur aan te porren. de kijkcijfers zullen aant zakken geweest zijn
  • Frederic Bonet

    3 jaar geleden
    Ja liefde en verdraagzaamheid is een mooi voorbeeld van het programma. Stoken en ruzie maken past meer en als het uit de hand loopt komen ze af met hun liefde en verdraagzaamheid. Hoe belachelijker kun je het nog voorstellen.
  • Sven Raets

    3 jaar geleden
    Mag dit eigenlijk wel in tijden van corona ? Het zijn toch allemaal vreemden bij elkaar
  • Koen Janssens

    3 jaar geleden
    @Hilde Eykens, wat heeft VTM hier met te maken ? BB is op Play4. Gemakkelijk om steeds commentaar te schrijven, maar zorg dan eerst dat je juist geïnformeerd bent.