Conner Rousseau
Volledig scherm
Conner Rousseau © Instagram

Conner Rousseau is Vlaanderens meest begeerlijke mannelijke vrijgezel: “Ik krijg heel veel aanbiedingen”

ShowbizzConner Rousseau (28) is op Valentijn uitgeroepen tot ‘meest begeerlijke mannelijke vrijgezel van Vlaanderen’. In samenwerking met onderzoeksbureau iVOX gingen JOE-presentatoren Tess Goossens en Kürt Rogiers op zoek naar de meest begeerlijke bekende Vlamingen. 

39 reacties

  • Valentijn Jacobs

    3 jaar geleden
    Maar dat er ook een pak mannen aan zijn lippen hangen, dat mag niet gezegd worden, als hij binnen 10 jaar nog niet van de straat is, weten we weeral iets meer, vroeger waren partijvoorzitters, oude knarren in een mooi pak, nu zijn het fotomodellen met hippe schoenen en te kleine kostuums.
  • Linda D'Haese

    3 jaar geleden
    Hij is meer een showman dan een politieker en natuurlijk hebben vrouwen interesse dan zijn ze zeker dat ze nooit geld gaan tekort komen want ze zorgen altijd dat ze de best betaalde jobs waar ge niks moet voordoen binnen halen
  • Ferdi Wuytack

    3 jaar geleden
    In de politiek zou inhoud belangrijker dan uiterlijk moeten zijn. Jong of oud maakt geen verschil. Waarom altijd willen eten van een mooie tafel ? Het is geen schoonheidswedstrijd.
  • Jaak Casteleyn

    3 jaar geleden
    Ja in de politiek is er zeker grote nood aan jonge mensen in plaats van die in maatpak grijs wordende oude knarren, meestal incompetent en vol van eigendunk, welke de mandaten aaneenrijgen en die van geen ophouden weten, voor het gemakkelijke geld en voor niets anders, zeker niet voor de eer.
  • birgit vanderest

    3 jaar geleden
    Op ieder potje past een deksel, maar toch liever zonder deksel.