Het Britse luxewagenmerk Jaguar wordt vanaf 2025 volledig elektrisch.
Volledig scherm
Het Britse luxewagenmerk Jaguar wordt vanaf 2025 volledig elektrisch. © REUTERS

Jaguar wordt volledig elektrisch, zes elektrische modellen van Land Rover op komst

Het Britse luxewagenmerk Jaguar wordt vanaf 2025 volledig elektrisch. Dat heeft Jaguar Land Rover-topman Thierry Bolloré maandag bekendgemaakt tijdens een online persconferentie, waarin hij een nieuwe toekomststrategie voor beide merken uit de doeken deed.

11 reacties

  • Geert Landsman

    3 jaar geleden
    Politiekers blijven schone diesel en waterstof negeren. Belachelijk gewoon. Die batterijen auto's staan straks allemaal stil omdat er niet genoeg stroom is.
  • Filiep Lapeire

    3 jaar geleden
    De wagens met batterij aandrijving hebben geen enkele toekomst, ze worden in de strot gepropt door de politici die geen enkele technische kennis hebben. Ze zullen sneller verdwijnen dan dat ze gekomen zijn.
  • Bernard Deplacie

    3 jaar geleden
    Veel garages zullen verdwijnen binnen 10 jaar. ... Weinig onderhoud aan een EV. Het enige wat he kunt doen is vervangen.
  • Karl Van der Zande

    3 jaar geleden
    Neeeeeeee
  • Geert Tamsyn

    3 jaar geleden
    Pascale Leese, u hebt vandaag al de keuze uit meer dan 10 elektrische modellen onder 25.000 euro, en daar komen er constant bij. Staar u ook niet blind op enkel de aankoopprijs, EV zijn over de ganse levensduur bekeken goedkoper dan vergelijkbare brandstofwagens.