Vlaams Belang-voorzitter Van Grieken met Schild & Vrienden-oprichter en Kamerlid Dries Van Langenhove, die officieel als onafhankelijke zetelt.
Volledig scherm
PREMIUM
Vlaams Belang-voorzitter Van Grieken met Schild & Vrienden-oprichter en Kamerlid Dries Van Langenhove, die officieel als onafhankelijke zetelt. © Photo News

Carl Devos: ‘Van Grieken houdt nu al rekening met veroordeling Dries Van Langenhove’

Er mag hem dan wel een proces-verbaal boven het hoofd hangen, ondoordacht was de pepperspray-vertoning van Vlaams Belang-voorzitter Tom Van Grieken in de VTM-studio allesbehalve. ‘Hij bouwt nu al een discours op om Van Langenhove in de partij te houden, ook als hij veroordeeld wordt’, meent politicoloog Carl Devos.

44 reacties

  • Gudo Courtois

    3 jaar geleden
    Vervolging wegens pepperspray, weeral honderden stemmen bij voor VB
  • Hermans Andre

    3 jaar geleden
    Dat hebt U goed geraden Guido Bervoets, wanneer gaan de tegenstrevers van Vlaams belang eens beseffen, dat een politieke partij in het kieshokje moet bestreden worden met duidelijke argumenten en niet in een rechtbank. Heeft men dan niets geleerd uit het verleden ?? en Ik ben zeker geen voorstaander van wapendracht en zeker niet van handgranaten of galasnikovs waar niets tegen gedaan wordt.
  • Arne Van Gheluwe

    3 jaar geleden
    Ik hoop ook op een veroordeling van DVL, net zoals ik hoop dat Van Grieken veroordeeld zou worden voor zijn pepperspray
  • Erik Moens

    3 jaar geleden
    Pepperspray is bij wet nog steeds een verboden wapen dus, een sanctie is in het geval van grieken ook op z'n plaats!
  • An Vanden Bossche

    3 jaar geleden
    In alle partijen zitten mensen met extreme ideeën die de meerderheid niet wil. Maar enkel bij het VB wordt dat opgeblazen van hier tot ginder.