Links: Donald Trump. Rechts: de Republikeinse Senaatsleider Mitch McConnell.
Volledig scherm
Links: Donald Trump. Rechts: de Republikeinse Senaatsleider Mitch McConnell. © Photonews/AP

Trump opent aanval op partijleider McConnell: “Met hem aan het roer zullen Republikeinen nooit meer gerespecteerd worden”

Donald Trump heeft de aanval geopend op de Republikeinse fractieleider in de Senaat. Mitch McConnell stemde zaterdag tegen een veroordeling van Trump in zijn tweede impeachmentproces, maar nadien veroordeelde hij de ex-president wel fel. Volgens Trump zal de Republikeinse partij "nooit meer gerespecteerd worden” met McConnell aan het roer.

21 reacties

  • ivan de ridder

    3 jaar geleden
    Trump moet zijn plaats kennen. Het is bij gratie van de republikeinen dat hij politiek vrijuit gegaan is. Maar de republikeinen kunnen nog steeds getuigen bij een gerechtelijke vervolging. Waar is Mike Pence overigens?
  • André Gijbels

    3 jaar geleden
    Mc Connell vreest nu voor zijn voorzitterschap,Trump gaat hem wippen,dan gaat er een dictator aan het roer zitten,ze gaan nog dikwijls denken,hadden we maar voor de inpeacement gestemd
  • Jeroen Beckers

    3 jaar geleden
    Hopelijk stelt Trump zich opnieuw kandidaat. Hij verloor nu al met 8 miljoen stemmen, dat worden er in 2024 dan minstens het dubbele, de ultieme vernedering. En dan zien we de republikeinen nooit meer aan de macht want dat lukt hen al 20 jaar alleen met trucjes.
  • Marcus Vadis

    3 jaar geleden
    McConnell was niet in staat genoeg senators te overtuigen om tegen Trump te stemmen, hijzelf heeft het ook niet gedaan wat hij nu waarschijnlijk betreurt.
  • eric reynebeau

    3 jaar geleden
    Hoop dat men die man zo snel mogelijk gaat doodzwijgen.