BELGA
Volledig scherm
PREMIUM
© BELGA

‘Ervaringsdeskundigen’ zien het somber in voor Sagan dit voorjaar: “Op mijn eerste ritje was ik slechter dan een wielertoerist”

WielrennenGeveld door corona vlak voor de start van het klassieke seizoen. Het overkwam Peter Sagan (31) deze maand. Hij mist de Omloop en Kuurne, maar hoe zit dat met de rest van het voorjaar? Tim Merlier (28) en Jens Keukeleire (32) over hun ervaring met Covid-19. “Als Sagan even ziek geweest is als ik, dan kan hij niet top zijn in de klassiekers”, vertelt Keukeleire.

6 reacties

  • Rik Libot

    3 jaar geleden
    Beresterke Milaan SanRemo gereden. Schrijf deze supersympathieke renner niet af
  • pieter Van Ceunebroeck

    3 jaar geleden
    Sinds scheiding pakske minder!
  • Christa Van Helden

    3 jaar geleden
    Het zou echt zonde zijn. Hij heeft zijn zeker zijn verdienste met betrekking tot het huidige moderne wielrennen. Met hem erbij ( in de finale), wordt er echt gekoerst!
  • Cedric Gobert

    3 jaar geleden
    Toch maar voorzichtig zijn met hem direct af te schrijven, is het niet voor de klassiekers, dan wel later op het seizoen. Werd tijdens de Tour ook afgeschreven en zie wat hij dan in de Giro klaarspeelde.. En als hij in de Tour daar niet uit zen pedaal schoot tijdens die rit dat Bora alles kapot reed en groen terug had genomen was dat ook een heel ander verhaal geweest. Toch maar mee oppassen zolang hij er tussen rijdt.
  • ROGER DEPREZ

    3 jaar geleden
    Er is een tijd van komen en nu is bij Sagan een tijd van gaan gekomen.