Vrouw ontdekt dat man haar bedriegt nadat ze DIT detail op foto ziet

Een vrouw is op merkwaardige wijze tot de ontdekking gekomen dat haar echtgenoot haar bedrogen heeft. Op een foto die hij haar gestuurd had, was immers iets te zien dat zijn overspel verraadt.
door
koen.de.nef
Leestijd 1 min.

De vrouw deelde het tafereel op TikTok. Haar echtgenoot ging onlangs naar het casino en verbleef daar in een hotel. Hij stuurde haar enkele foto's waarop hij voor de spiegel staat in de badkamer van zijn hotelkamer. Op het eerste zicht niets speciaals mee, tot de vrouw een stijltang en een handtas spotte.

Geen trouwring

Het was ook haar TikTok-volgers meteen opgevallen. Sommigen zeiden nog dat er soms standaard een stijltang in de badkamer van een hotel ligt, maar anderen merkten op dat die dan eerder opgeborgen zou liggen in een kast. Sommigen wezen ook op het feit dat de man geen trouwring draagt op de foto's.

Kamer van vriend

In een tweede video legt de vrouw uit dat ze haar echtgenoot confronteerde met haar bevindingen. “Hij legde uit dat het niet zijn kamer was, maar die van een vriend. Ik geloof het echter niet omdat het te bizar is. Waarom zou hij immers in de kamer van iemand anders foto's nemen van zichzelf?”, vertelt ze. De vrouw maakt ook duidelijk dat het koppel intussen uit elkaar is.