Geert Noels over hoe het met onze economie is gesteld: "Niemand die het echt weet."
Volledig scherm
PREMIUM
Geert Noels over hoe het met onze economie is gesteld: "Niemand die het echt weet." © Gregory Van Gansen / Photo News

Econoom Geert Noels vindt niet dat België zichzelf nu plots ‘de beste van de klas’ moet vinden: “In 30 jaar heb ik nog nooit zo weinig vrije meningsuiting gezien”

11 augustus 2020, pagina 3 van ‘Het Laatste Nieuws’. Wat we nodig hebben volgens econoom Geert Noels: Operatie Openlucht. “Er worden kwellingen opgelegd die niet nodig zijn. Buiten moet alles kunnen.” De voorpagina gisteren, een halfjaar later: ‘Experts en politici broeden op versoepelen in openlucht.’ Daar zou een mens toch grijze haren van krijgen?

102 reacties

  • Gino Denil

    3 jaar geleden
    Er werd anders nogal wat onwetenschappelijk en gedreven door eigenbelang gezeverd over die pandemie en de maatregelen. Meer dan ooit te voren. Maar hij heeft gelijk. Een mening kon je dat vaak zelfs nog niet eens noemen.
  • Freddy De Vos

    3 jaar geleden
    Eindelijk een intelligente man die de situatie goed inschat!
  • Angele Mees

    3 jaar geleden
    Eindelijk....iemand die het benoemt ...TOP...
  • eric Lejeune

    3 jaar geleden
    Eindelijk eens een expert die weet waarover hij spreekt
  • Frankie A S Goethals

    3 jaar geleden
    Wat we nodig hebben is operatie 'gezond verstand'! Soms moeilijk te vinden in Coronatijden, maar gelukkig zijn er specialisten die ons bijtijds wakker schudden. Én dan heb ik het over virologen, géén economisten. Volksgezondheid is economisch niet rendabel. Maar een gezonde mens kan werken, een zieke niet. Dat is economie!