AFP
Volledig scherm
© AFP

Djokovic schakelt revelatie Karatsev uit en is eerste finalist op Australian Open

Australian OpenTitelverdediger Novak Djokovic (ATP 1) mag zondag een gooi doen naar een negende eindzege op de Australian Open. De Serviër won vanmiddag in de halve finale in drie sets van de Russische toernooiverrassing Aslan Karatsev (ATP 114). Na een uur en 53 minuten had Djokovic de 6-3, 6-4 en 6-2 zege beet.

3 reacties

  • Pieter PELGRIMS

    3 jaar geleden
    Wat Nadal etaleert op Roland Garros is NOVAK in de Austalian Open, Djokovic is heer en meester op de AO en zal zonder kwetsuren zijn 9de titel AO behalen. DJOKOVIC heeft alle records ATP 1000, MASTERS reeds behaald, énkel nog het aantal grand slams moeten nog bereikt worden , tegen volgend jaar staat zijn teller op 22!
  • grootaert rené

    3 jaar geleden
    Die voor velen onbekende rus is veel sterker dan zijn klassement voor de Austalian Open liet vermoeden! Tennisliefhebbers horen nog van deze speler.
  • Dave Janssens

    3 jaar geleden
    Tot spijt van wie het benijdt vermoedelijk, en dat zijn er velen. Hoe men deze jongen heeft aangepakt is buitensporig in verhouding zijn eigen aandeel. Dus van mij part mag hij het zaakje meteen ook winnen. Lik op stuk voor zij die met hun taalgebruik en eigen gedrag de naïeve fouten van een rechtschapen persoon overstegen.