Mats Rits en gelegenheidscoach Rik De Mil.
Volledig scherm
PREMIUM
Mats Rits en gelegenheidscoach Rik De Mil. © Photo News/BELGA

De mentale oorlog áchter het gelijkspel van Club: strijd om coronatest, ‘gijzeling’ in hotel en hulp van Belgische ambassade

Club BruggeWat u niet zag op tv: de (vergeefse) pogingen van Dinamo Kiev om Club te destabiliseren. Het verhaal áchter de 1-1. Met een gijzeling in het hotel, de hulp van de Belgische ambassade én een door Club op eigen kosten zelf gecharterd klein medisch vliegtuig met een ‘plastieken ballon’. “Eendracht maakte macht.”

34 reacties

  • guy de witte

    3 jaar geleden
    Velen twijfelen hier of deze vetplaatsing wel essentieel is. Het antwoord is duidelijk : JA, verplaatsingen wegens professionele reden zijn toegelaten (zie website Buitenlandse Zaken). En dit zijn PROFvoetballers. Het is hun beroep en hoeveel ze verdienen heeft hier niks met te maken. Ook andere personen (bijv. uit het onderwijs) reizen nog naar het buitenland om deel te nemen aan cursussen, seminaries, ... waarbij het essentiële in vraag kan gesteld worden.
  • jan De Grande

    3 jaar geleden
    Die boeren denken altijd iets meer te zijn dan de gewone mensen. De volledige bubbel in quarantaine dat zo de enigste juiste beslissing zijn. Maar neen zij mogen wat meer en wat zal ons gewone mensen weer kosten bende lozers !!
  • Patrick De pauw

    3 jaar geleden
    Zijn de voetballers dan meer dan andere mensen?de wet is de wet quarantaine voor hen is nog meer van toepassing
  • jean pierre Tibermont

    3 jaar geleden
    Niet meer dan logisch dat een besmette groep getest word .
  • Gerry Cle

    3 jaar geleden
    Straks is het nog de schuld van Kiev dat er een corona uitbraak is bij club.