Steek jij de barbecue aan? Bezorg ons jouw leukste en mooiste beelden via 04 74 74 65 02 of stuur ze naar video@hln.be
Volledig scherm
Steek jij de barbecue aan? Bezorg ons jouw leukste en mooiste beelden via 04 74 74 65 02 of stuur ze naar video@hln.be © ANP

OPROEP. stuur ons hoe jij het mooie lenteweer beleeft

De lente hangt in de lucht. Zowel dinsdag, woensdag als vrijdag stijgt het kwik (ruim) boven de twintig graden. Ideaal weer om te gaan wandelen, fietsen of tuinieren. Of steek jij de barbecue aan? 

  1. Ruim 60 artiesten spelen 9 uur gratis op ‘505 - Concerten voor Menselijkheid’: “Je wil niet wéten hoeveel politici vroegen om te mogen deelnemen”
    PREMIUM

    Ruim 60 artiesten spelen 9 uur gratis op ‘505 - Concerten voor Menselijk­heid’: “Je wil niet wéten hoeveel politici vroegen om te mogen deelnemen”

    Zwangere Guy, Eefje de Visser, Bart Peeters, Elisabeth Lucie Baeten, Stan Van Samang, Selah Sue en véél, véél meer. Allemaal performen ze belangeloos op ‘505 - Concerten voor Menselijkheid’ op het Antwerpse Sint-Jansplein op zondag 5 mei. Initiatiefnemers zijn 11.11.11-directeur Els Hertogen, psychologe Elisabeth Van Lierop en muzikant Tijs Delbeke. “Dat we dit vlak voor de verkiezingen organiseren? Néén, we hebben geen politieke agenda.” Ze leggen uit waar het evenement dan wél om draait, hoe ze alle artiesten konden overtuigen en waarom Tom Barman dit keer niet van de partij kan zijn.
    Antwerpen, Deurne
  2. Klopt jouw energiefactuur wel helemaal? En hoe betwist je een te hoge afrekening?
    Mijnenergie

    Klopt jouw energiefac­tuur wel helemaal? En hoe betwist je een te hoge afrekening?

    Af en toe berichten media over absurd hoge energiefacturen die bijvoorbeeld het gevolg zijn van een nulletje te veel of een vergeten komma. Dergelijke frappante fouten spot je als klant meteen. Maar soms duiken er ook afwijkingen op, die – hoewel ze minder in het oog springen - je toch een aardige duit kosten. Hoe stel je deze vast en op welke manier kan je ze aanvechten? Mijnenergie.be helpt je stap voor stap.