Sihame El Kaouakibi (Open Vld).
Volledig scherm
Sihame El Kaouakibi (Open Vld). © BELGA

Vlaanderen onderzoekt coronapremies bedrijven El Kaouakibi, volgens stad Antwerpen “geen onregelmatigheden bij bouw Urban Center”

UPDATEVlaanderen onderzoekt of er coronapremies moeten worden teruggevorderd van de vennootschappen van Vlaams Parlementslid Sihame El Kaouakibi (Open Vld). Dat bevestigt het kabinet van Vlaams minister van Economie Hilde Crevits (CD&V). El Kaouakibi laat in een reactie weten dat de coronahinderpremie voor de evenementenlocatie JJ House wel degelijk terecht werd toegekend en niet moet worden terugbetaald. Ook zou de Antwerpse stadsadministratie zou geen onregelmatigheden hebben vastgesteld bij de bouw van het Urban Center in de wijk Kiel.

133 reacties

  • Dick DECOCK

    3 jaar geleden
    Zou ook graag hebben dat stad betaald voor renovatie van mijn huis, bij wie moet ik zijn? Wie is eigenaar van dat gebouw op Kiel want dat is de winnaar blijkbaar.
  • Harry Dreesen

    3 jaar geleden
    had ze meteen moeten doen niet na 3 weken alles goed voor geknauwd door haar advocaten alles behalve geloofswaardig het kalf is toch al verdronken
  • Pascale Leese

    3 jaar geleden
    ' t zal wel zijn, het zijn zij die haar de subsidies gegeven hebben om het hele gebouw te renoveren. Als ze dit toegeven, snijden ze in hun eigen vel.
  • Lode vleminckx

    3 jaar geleden
    De buit is binnen. Nog een paar dagen en case closed..
  • Anoniem

    3 jaar geleden
    Heel de affaire bewijst nog maar eens hoe weinig respect politici hebben voor mensen die voor de subsidies elke dag moeten werken. Heel het subsidies verhaal heeft veel mensen persoonlijk verrijkt en vooral deze mensen hebben meestal nog een creatieve boekhouding zodat ze zo weinig mogelijk bijdragen aan de gemeenschap. Iedere partij bediend zijn ontvangers en in ruil voor stemmen. De klepel is te ver doorgeslagen en degene die betaald wordt elke dag een geweten aangepraat, solidariteit.