BELGA
Volledig scherm
© BELGA

Zuhal Demir maakt vijf miljoen euro extra vrij voor Vlaamse jeugdverblijven

Vlaams minister voor Toerisme Zuhal Demir (N-VA) maakt via Toerisme Vlaanderen vijf miljoen euro vrij voor de erkende jeugdverblijven in Vlaanderen. Dat heeft Demir zaterdag bekendgemaakt in een persbericht. De investering is specifiek bedoeld voor nieuwbouw- en vernieuwbouwprojecten.

42 reacties

  • Maria Tielens

    3 jaar geleden
    Beste Peter Parmentier jammer van uw reactie. Wij betalen 60 percent terug. Om u een idee te geven in het najaar starten wij te verbouwen en gaan wij een lening aan voor 20 jaar. En dat enkel en alleen om samen met onze collega uitbaters elk jaar 35000 jeugdverenigingen goedkoop op kamp te kunnen laten gaan. U mag altijd eens komen kijken of dit geld nuttig besteed is of niet.
  • Gerry Cle

    3 jaar geleden
    Goed zo. Liever geld besteden om de jeugd te steunen dan rijke aandeelhouders. Belastinggeld dient om mensen te steunen en niet de elite.
  • PETER PERMENTIER

    3 jaar geleden
    De vele VZW's die zo'n jeugd verblijf in handen zullen blij zijn, zij investeren wel, hoeven geen cent terug te betalen, en maken de jeugd gelukkig. Spijtig dat dit allemaal dient te gebeuren met belasting geld van harwerkende mensen en gepensioneerden die in alle stilte 20 a 50 Euro per maand minder krijgen, uiteindelijk dienen al deze uitspattingen door iemand te worden betaald, en schijnbaar heeft Vlaanderen kamers met veel geld op overschot,
  • Willy Bogaert

    3 jaar geleden
    Een echte Robin Hood met geld van de gewone belastingbetaler .De rest heeft wel vennootschappen en raadgevers
  • Luc Van Bogaert

    3 jaar geleden
    Een andere partij verwijten dat ze te veel subsidies geeft en zij zelf doet niets anders !