Van Kobe Desramaults over Willem Hiele tot Sergio Herman: allemaal leggen ze het liefst een côte à l’os van Hendrik Dierendonck op de grill.
Volledig scherm
PREMIUM
Van Kobe Desramaults over Willem Hiele tot Sergio Herman: allemaal leggen ze het liefst een côte à l’os van Hendrik Dierendonck op de grill. © Wannes Nimmegeers

Hendrik Dierendonck, ‘s lands bekendste beenhouwer: “Toen ik een tweede slagerij opende, sprak mijn papa een maand niet tegen mij”

Vraag Hendrik Dierendonck (46) niet waarom hij is uitgegroeid tot de bekendste beenhouwer van het land met een imperium van vijf winkels, een atelier, een sterrenzaak én maar liefst 95 medewerkers. “Ik heb er geen idee van, ik doe gewoon wat ik graag doe. Al heb ik ook al in mijn auto zitten bleiten omdat ik het niet meer zag zitten.”

21 reacties

  • Peter Nols

    3 jaar geleden
    Met mijn vriendenkring 60 plussers die de laatste 10 jaar totaal geen vlees hebben gegeten fietsen we dagelijks gemiddelden van minimum 32km/h. Meer levensplezier, meer geld in portefeuille en geen dierenleed. En we zijn geliefd bij de vrouwtjes die walgen van hun obese venten.
  • Jan Tielens

    3 jaar geleden
    Respect voor zij die ondernemen en gaan voor kwaliteit !! En voor alle criticasters hier, we hebben koeien nodig (misschien niet zoveel), maar zonder natuurlijk mest komen er ook geen gezonde groentjes op je bord. Landbouw is cyclisch.
  • Dominique ROSIER

    3 jaar geleden
    Een man met een visie
  • paul van gele

    3 jaar geleden
    Ik eet graag elke dag een goed stuk vlees maar het is bijna niet meer te vinden. Zit gewoonlijk vol met water gespoten. Hopelijk dat hij dan goede kwaliteit kan brengen naar Antwerpen. Want die is echt niet meer te vinden hoor.
  • kristof van steendam

    3 jaar geleden
    Niets zo deprimerend als een camion zien volgepropt met varkens richting slachthuis. De op 2 na slimste dieren!