Archieffoto Rivierenhof.
Volledig scherm
Archieffoto Rivierenhof. © Benoit De Freine

Hoe druk is het vandaag in Antwerpen? Wouter Bruyns van Politie Antwerpen licht toe: “We vragen dat iedereen rekening houdt met de geldende coronamaatregelen”

Gisteren lokte de eerste lentezon heel wat mensen naar buiten. Zo ook in Antwerpen, waar aan de kaaien en in het Droogdokkenpark grote samenscholingen plaatsvonden. Ook vandaag belooft een mooie dag te worden. Wouter Bruyns van Politie Antwerpen geeft in VTM Nieuws een stand van zaken over de drukte in de stad.

9 reacties

  • DIRK VAN DESSEL

    3 jaar geleden
    Op de Vogelmarkt kon men over de koppen lopen. "Kroniek van een aangekondigde "Derde Golf". Restaurant bezoek zullen we weer op onzen buik mogen schrijven !
  • Gerard Braeckmans

    3 jaar geleden
    Waarom geven ze geen hogere boetes? Minimum 1000 Euro. Van hun oren maken? 3000 Euro.
  • Veronica Voorhelst

    3 jaar geleden
    Afstand houden, dat is al wat ge moet doen. En binnenshuis een mondmasker dragen met anderen dan uw huisgenoten. En voldoende verluchten.
  • Jennifer Peeters

    3 jaar geleden
    Mr Bruyns. Gisteren heeft die samenscholing van meer dan 100 jongeren 3 uren geduurd. Nu niet afkomen dat jullie niks gezien hebben hé.
  • De Waarheid

    3 jaar geleden
    Geen respect hebben ze, niet voor de corona regels en ook niet om alles netjes te houden. Walgelijke 'moderne' maatschappij!