Laurens Sweeck won de laatste cross van het seizoen.
Volledig scherm
Laurens Sweeck won de laatste cross van het seizoen. © BELGA

Laurens Sweeck wint na knappe solo laatste cross van het seizoen in Oostmalle

VeldrijdenLaurens Sweeck van Pauwels Sauzen-Bingoal heeft de Sluitingsprijs Oostmalle op zijn naam geschreven. Hij zegevierde voor Quinten Hermans, die bijna een hele race in zijn eentje in de achtervolging reed, en Lars van der Haar. Eli Iserbyt en Michael Vanthourenhout kwamen nooit echt in het stuk voor.

14 reacties

  • Jan Van Rompaey

    3 jaar geleden
    Laurens, verander toch van ploeg. U wordt gewoon afgeremd om een andere te laten winnen.
  • BERTHA WOUTERS

    3 jaar geleden
    Bertha wouters is al twee jaar overleden
  • ROGER DEPREZ

    3 jaar geleden
    Ik denk dat het niet meer goed komt tussen Laurens en Eli en zeker wat Eli gisteren deed een gat toe rijden op Lau met een renner in het wiel.
  • Freddy van Puymbrouck

    3 jaar geleden
    Mooie zege van Sweeck die overduidelijk de beste was, Iserbyt wordt 16 de op 2' 56'' hij is toch Europees kampioen schandelijk om je dan zo te laten hangen.
  • Hubert De Smet

    3 jaar geleden
    Proficiat Laurens Sweeck met uw overwinning.Maar ga zo vlug mogelijk weg uit de ploeg van Mettepenningen,want het is al lang duidelijk dat de renners van deze ploeg tégen elkaar rijden i.p.v. elkaar te helpen.Gezien wat egoist Iserbyt gisteren deed,met een renner uit een andere ploeg in zijn wiel naar zijn eigen ploegmaat Sweeck rijden,zoiets doet toch niemand.Als een ploegmaat weg is dan stop je af,dat deed Iserbyt niet.