Wannes Nimmegeers
Volledig scherm
© Wannes Nimmegeers

Vlaamse jeugdkoepels vragen in open brief actie van Overlegcomité

“Luisteren is voorbij, jongeren willen actie”. Onder die titel kruipen de jongerenvertegenwoordigers van de Vlaamse Scholierenkoepel, Vlaamse Jeugdraad en Vlaamse Vereniging van Studenten (VVS) in de pen. Met het oog op het Overlegcomité van vrijdag vragen ze een jaar na het ingaan van de lockdown om jongeren concreet perspectief te geven. “Wij vragen de ministers om maatregelen te treffen zodat kinderen, jongeren, scholieren en studenten het volhouden”, luidt het.

20 reacties

  • Petra Haegebaert

    3 jaar geleden
    Ik was ook opgesloten van mijn 17 tot en met 21 jaar. De mooiste tijd van mijn leven, maar ik heb nadien met volle teugen van het leven genoten. Maar zij hebben geen uitzicht . Ik toen ook niet en het is toch goedgekomen met mij. Maar sommigen zijn sociaal zwakker, wat met die groep.? Een Arts zei mij dat hij geen enkele jongere kent die zich aan die bubbel van vijf houdt!!
  • luc boeckx

    3 jaar geleden
    De jongeren vragen meer vrijheid om te kunnen fuiven en drinken! Je zal dat zien als de regering gaat toegeven! Dat de jongeren eens denken aan de andere risicogroepen!!
  • Georgette Kerwijn

    3 jaar geleden
    Maak dat de mensen rapper gevaccineerd zijn dat er versoepelingen kunnen gebeuren er kan op 1dag een heel land gaan stemmen een spuit kan niet waar zijn ze toch mee bezig
  • jan boden

    3 jaar geleden
    De Vlaamse ouderenkoepels vragen dat ook.
  • Helga Marivoet

    3 jaar geleden
    Wat met de ouderen en mensen die nu alleen zitten. Wat zijn die minder dan jongeren. En wat. Met mensen die willen werken en niet kunnen omdat de regering alles heeft gesloten waar is ons recht op werken