Anderlecht verloor gisteren na een wanprestatie tegen KV Kortrijk.
Volledig scherm
Anderlecht verloor gisteren na een wanprestatie tegen KV Kortrijk. © BELGA

Verdeeldheid onder Anderlechtfans na boze brief Franstalige supportersvleugel: “Die brief is opgesteld zonder enig overleg”

AnderlechtDe Franstalige vleugel van de Anderlechtfans, de AFSA, verstuurde zondagavond na de thuisnederlaag tegen KV Kortrijk een boze brief naar Vincent Kompany en de directie van de club. Die brief zorgt voor verdeeldheid, want de Nederlandstalige fans kunnen zich er niet achter scharen.

29 reacties

  • eric de baene

    3 jaar geleden
    Die fans hebben meer dan gelijk zeker weten ! Wat zien zij een coach die coach die er niets van maakt en spelers zonder kwaliteiten ...! En schulden dat het geen naam heeft
  • Frankie A S Goethals

    3 jaar geleden
    @constan vriel, met alle respect maar zaken waar u niets van afweet zou u beter niet orakelen. Anderlecht betaalt geen dividend. En zoals ieder andere Belgische club komen de meeste en hoogste inkomsten uit de meerwaarde van de verkoop van spelers. Bij Anderlecht is dat vooral eigen jeugd, wat enkel een bevestiging is van de goede jeugdwerking.
  • St V riel

    3 jaar geleden
    Frankie Albert Goethals dan mogen ze wel niet elk jaar hun beste talenten voor een zak euros van de hand doen enkel om het bestuur hun dividenden te gunnen. En DAT zit er de komende jaren aan te komen. Een RSCA fan.
  • Etienne Durinck

    3 jaar geleden
    Geen trainersdiploma maar wel meteen trainer in hoogste klasse. Ondertussen heeft hij wel de toelating gekregen om een trainersopleiding te volgen. Iets waar anderen in zijn plaats reeds jaren zitten achter te wachten. Over gefoefel gesproken.
  • Christiaan GOETHALS

    3 jaar geleden
    Ik heb daar geen hoofdpijn van, Club startte met een slechte bekermatch en vier slechte wedstrijden, en dit met volleerde spelers zoals Vanaken en Vormer. Het enige wat Vincent niet goed doet is, de spelers moeten zich enkel maar tonen op training, en houdt zich niet vast aan een opstelling die het goed doet.